42 г. след смъртта на Грейс Кели: какво се случва с децата на принцесата на Монако

Животът на легендарната Грейс Кели прилича на приказка – тя е холивудска звезда и носителка на Оскар, а когато принц открадва сърцето ѝ, става истинска принцеса.

След като се омъжва за принца на Монако Рение III през 1956 г., Кели напуска Холивуд и става принцеса Грейс, отдавайки се на кралския живот и отглеждането на своите три деца: принцеса Каролайн (или Каролина), която се ражда през 1957 г., принц Алберт, роден през 1958 г. и принцеса Стефани, която се ражда през 1965 г.

Принцът и принцесата на Монако на коронацията на новия британски крал

За съжаление животът на Грейс приключва трагично и твърде рано – през 1982 г. принцесата на Монако е убита в автомобилна злополука, докато се връща от ваканционната къща на семейството.

По време на катастрофата нейното най-малко дете – 17-годишната Стефани, също е в колата и получава сериозни наранявания.

В интервю за PEOPLE от 2014 г. единственият син на Грейс Кели Албърт разказва, че въпреки бляскавия живот на семейството в Монако, Кели е била активна и отдадена майка. „Родителите ни се погрижиха да се чувстваме като в нормален дом. Не като в дворец“, спомня си той.

През септември 2022 г. Алберт, който има свои деца, говори с PEOPLE за липсата на майка си, която си отива от този свят само на 52 години. „Ако можех да поговоря с нея, бих ѝ казал, че ми се иска да е тук, за да види внуците си и колко страхотни са те“, откровен е той в интервюто.

Ето всичко, което трябва да знаете за живота на трите деца на Грейс Кели - принцеса Каролайн, принц Алберт и принцеса Стефани.

Kакво се случва с децата на Грейс Кели днес


 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти