Каква е Меган Маркъл извън прожекторите според една американска икона

Свикнали сме да си създаваме мнение за известни личности според написаното за тях в медиите, а изглежда, че Меган Маркъл е ярък пример за това колко погрешна може да се окаже тази представа, ако вярваме на таблоиди.

Това потвърждава и прочутата американската феминитска Глория Стайнем, която разказа за отношенията си с херцогинята на Съсекс по случай Наградите на Медийния център за жени, раздадени в края на ноември.

Запитана защо си партнира с Меган в разговор за репродуктивните права, публикуван във Vogue по-рано тази година, Стайнем споделя пред People единствено мили думи, наричайки съпругата на принц Хари „страхотно човешко същество“.

41-годишната херцогиня Меган и 88-годишната активистка за равноправие между половете обединиха сили и през 2020 г., когато разговаряха за значимостта на гласуването.

„За известно време живеехме почти една до друга…или поне това, което в Калифорния се счита за съседство, тоест, на около 45 минути път“, каза Стайнем. „Така се опознахме.“

„Не съм медиен експерт, но ми се струва, че тя е различна от имиджа ѝ в медиите“, признава още 88-годишната Стайнем пред People. „Тя е умна, забавна и е отдадена на социалните проблеми.“

Извън общите си проекти с Маркъл, Стайнем твърди, че двете продължават със своите отношения „като прятелки“.

„Може би британските таблоиди са проблемът“, добавя феминистката със смях.

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Дали наистина е така, ще разберем от документалния сериал „Хари и Меган“, който излиза в Netflix в две части - на 8 и 15 декември. Продукцията ще разкаже любовната история на двойката и предизвикателствата пред херцога и херцогинята на Съсекс, които ги карат да се оттеглят от задълженията си на висши членове на британското кралско семейство.

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти