По-силна от всякога: Кака Лара, която премина през най-тежката си година

По-рано тази година една от най-обичаните и популярни телевизионни водещи в България, Кака Лара, съобщи тъжни и шокиращи новини. В края на май тя разказа през сълзи, че ѝ е поставена диагноза рак на гърдата и ѝ предстои тежка битка с коварната болест. 

Днес Лара вече е на нов етап от живота си. Ето какво разказа тя за най-голямото си изпитание в предаването "Събуди се" тази неделя:

"Месец май се оказа едно голямо приключение и едно истинско пътуване. Буквално беше влакчето на ужасите. Спомням си, че месецът започна с преглед на 2 май. След това трябваше спешно да отида на ядрено-магнитен резонанс, като въобще не очаквах, че ще се стигна до там. Мина се през категоричната диагноза, че това е рак и  човек трябва да си смени приоритетите в ежедневието", разказа тя. 

"При всички случаи, мисля, че ако не бях попаднала в ръцете на лекари като доцент Седлоев и доктор Спиридонов, нямаше да мога да издържа на цялата тази лудост. Но в крайна сметка се стигна до там, че най-сигурният вариант е операция и, когато премине всичко това, да сме сигурни, че всичко вече е наред. Диагнозата след операцията се оказа псевдо ангиоматоза. Общо взето финалът на тази история е положителен, но много поучителен. Днес вече съм по-добре - по-скоро психически, защото физически минах през това изпитание, но психически беше много натоварващо, наистина заради тази шантава диагноза", сподели актрисата. 

По думите ѝ, докато чакала пред кабинетите на лекарите, се запознала с много жени, част от които нямали нейния късмет да чуят тази диагноза.

"След преживения страх се оказа, че диагнозата не е рак. След операцията вече съм здрава. И искам да кажа на всички хора, които преминават през това, да не губят надежда. Защото, говорейки с лекарите, се оказа, че тази диагноза все по-често се появява. Наричаме я "диагноза артист, който имитира рак", посочи Кака Лара. 

Целия разговор можете да гледайте във видеото. 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти