Съпругата на Коби Брайънт година след загубата: „Болката е невъобразима, но трябва да вървиш напред“

Ванеса Брайънт Коби Брайънт
Снимка: Getty

Близо 14 месеца след като светът на Ванеса Брайънт се промени завинаги, вдовицата на баскетболиста споделя пред People за живота след загубата на съпруга си и 13-годишната им дъщеря Джиана.

„Не мога да кажа, че съм силна всеки ден“, признава тя в предстоящия брой на изданието „Жените, които променят света“. „Не мога да кажа, че няма дни, в които имам чувството, че не мога да оцелея до следващия.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

През последната година Ванеса се заема с недовършени творчески проекти на Granity Studios, мултимедийната компания на покойния Коби Брайънт, вече управлявана от нея, разказва People.

Наскоро тя подновява благотворителната организация на Коби под името Mamba & Mambacita Sports Foundation (препратка към неразделните баща и дъщеря), която подпомага млади момичета и да осигурява равни възможности на спортисти в неравностойно положение - кауза, отдавна отстоявана от баскетболиста.

Красивите моменти на семейството на Коби Брайънт

Междувременно демонстрира сила и достойнство, докато се справя с болката и е насреща за дъщерите си – 18-годишната Наталия, Бианка, на 4 г., и 20-месечната Капри.

„Тази болка е невъобразима, но просто трябва да станеш и да се движиш напред“, казва тя. „Да лежа в леглото, плачейки, няма да промени факта, че семейството ми никога повече няма да е същото. Но да стана от леглото и да се движа напред ще направи деня по-добър за моите момичета и за мен. Така че това е нещото, което правя.“

За да се съсредоточи върху „намирането на светлината в тъмнината“, Ванеса черпи вдъхновение от Коби и Джиджи.

„Предполагам, че най-добрият начин да го опиша е, че Коби и Джиджи ме мотивират да продължавам“, казва тя. „Те ме вдъхновяват да се опитвам повече и да бъда по-добра всеки ден. Любовта им е безусловна и те ме мотивират по толкова много различни начини.“

Силата на любовта и отдадеността на Ванеса към Наталия, Бианка и Капри се оказват нейното спасение. „Искам да направя Коби, Джиджи, Наталия, Бианка и Капри горди“, казва още тя.

Коби Брайънт и Джиана

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти