Как Уилям и Кейт разделиха принц Хари и бившата му приятелка?

принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Трудно е да си представим принц Хари с жена, която не е Мегън Маркъл, особено след приказната им сватба, която се състоя на 19-ти май.

Но Хари имаше сериозна връзка преди да срещне своята Мегън. Той излизаше с Челси Деви и дори отиде с нея на сватбата на брат си и Кейт Мидълтън през 2011-та. Но се оказва, че именно този ден се е оказал съдбовен за връзката им и Челси е осъзнала, че не им е писано да бъдат заедно.

В нова биографична книга за живота на принц Хари се разкрива, че сватбата на Уилям и Кейт е била краят на връзката между Хари и Челси.

Челси е видяла какво може би очаква самата нея в бъдеще и не е издържала на напрежението. В деня на сватбата красавицата е решила, че връзката ѝ с Хари няма бъдеще, защото идват от различни светове. Деви винаги е ценяла много личното си пространство и не си е представяла живот под светлината на прожекторите.

Челси е взела правилното решение за самата себе си, тъй като сега ставаме свидетели на огромния интерес към Мегън и Хари. Интерес, на който Деви едва ли би издържала, като се има предвид колко ревностно пазеше личното си пространство преди години. Тя доказа, че между нея и Хари няма лоши чувства като присъстваше на сватбата му с Мегън през пролетта.

принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

По-рано този месец самият Хари заяви, че се тревожи от този прекалено голям и настойчив интерес и желае да се оттегли от публичното пространство за известно време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти