Изумрудена богиня: Меган Маркъл впечатли с тоалет в Германия

През изминалата седмица Меган Маркъл се завърна под слветлините на прожекторите по време на игрите "Инвиктус" в Дюселдорф и то по блестящ начин! Херцогинята прикова погледите по време на закриващата церемония миналата събота.

Меган показа безупречен стил през цялата седмица, но черешката на тортата бе появата и във финалната вечер на "Инвиктус" и роклята, която бе избрала за специалния момент. 

Тоалетът на Меган бе спираща дъха изумрудена рокля без презрамки, с кройка по тялото и средна дължина на Cult Gaia. По цялата дължина на плата се виждаха флорални мотиви, които създаваха усещането за фина дантела. Оригинално роклята е дълга до земята, но изглежда херцогинята е променила леко модела според вкуса си и е предпочела миди дължина.

Церемонията бе закрита с изпълнение на певицата Рита Ора, а Меган и Хари открито се забавляваха на хубавата музика и бяха в добро настроение. Двамата дори позираха за снимка с изпълнителката.

"Меган и Хари танцуваха цяла вечер, а херцогинята дори изпращаше въздушни целувки на състезателите в игрите", споделя очевидец, който е присъствал на събитието.

Меган и Хари сияят заедно в Дюселдорф

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти