Изключителен сексапил от Кейт Мидълтън

Изключителен сексапил от Кейт Мидълтън
Снимка: Getty/Gulliver

Кейт Мидълтън посети събитие с кауза, която е близка до сърцето ѝ. Херцогинята на Кеймбридж мина по червения килим в Лондон на премиерата на филма “A Street Cat Named Bob”.

Мидълтън подкрепя организацията, която е свързана с филма и се занимава с лечението и подкрепата на хора, страдащи от различни зависимости.

Зашеметяващата Кейт изглежда страхотно и този път. Тя беше облечена с дълга бяла рокля с дантелена горна част и свободно падаща пола с цепка, която разкриваше страхотните ѝ крака чак до бедрата!

Кейт бе заложила и на стилни аксесоари във винено червено и токчета в същия цвят, които допълваха секси визията ѝ по страхотен начин. Косата ѝ бе направена в типичните за нея леки вълни, а гримът ѝ бе семпъл, но подчертваше лицето ѝ идеално.

Роклята, която херцогинята беше облякла е на стойност 640 долара и бе разпродадена за миг, след като Кейт се появи с нея на събитието. Преди самата прожекция Кейт си поговори с актьорите от филма и дори се позабавлява с котката, която е главен участник в него.

Разгледайте галерията ни, за да видите страхотната визия на Кейт от вчера вечерта.

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти