Най-голямото щастие: Искра Донова разказа за първите моменти като майка

В петък вечерта стана ясно, че прекрасната Искра Донова – звездата от един от най-обичаните сериали на NOVA "Братя", е родила първото си дете. В трогателния си пост в социалните мрежи актрисата сподели, че синът ѝ се е появил на 7 февруари.

„Не вярвам в любовта от пръв поглед, НО на 07.02.2024г. се появи той и всичко затихна за да запечатам този най-красив и дълго чакан миг ❤️ ❤️ ❤️ Добре дошъл, Йоан!“, написа Искра.

Вчера актрисата се включи в предаването „На кафе“ за пръв път, след като самата тя обяви щастливата новина в профила си в Instagram. 

Пред Елизабет Методиева и Гала Искра разказа повече за раждането си и за първите дни, които прекарва у дома със своя малък син Йоан.

Желанието на Искра е било да роди по нормален начин, но по лекарска преценка ражда секцио. Тя сподели още, че нейните родители са в дома ѝ, за да ѝ помогнат.

Звездата от "Братя" не скри, че както всяка млада майка, мечтае най-вече да се наспи, но въпреки това изглеждаше безупречно както винаги в ефира на NOVA.

Искра и съпругът ѝ кръщават сина си на нейния баща Иван. „До последно се чудехме дали да е Йоан или Иван. Аз си казах, че когато го видя, ще реша“, разказва тя.

За пътя към сбъдването на своята мечта да стане майка актрисата разказа в студиото на „На кафе“ преди няколко месеца.

Тогава тя сподели, че първо е правила процедури в България, след което се обърнала към клиника в Турция. Двамата с мъжа ѝ пътували често до Истанбул, докато самата Искра все още участвала в снимките на сериала "Братя".

Споделяйки за предизвикателствата, с които се е сблъскала, за да забременее, Искра използва социалните си мрежи и за това да вдъхне смелост на много други двойки, които имат желание, но по различни причини отлагат тази стъпка.

"Това, което исках да ви кажа, е да не отлагате , (ако го искате, разбира се) този етап от живота си", пише в един от емоционалните си постове актрисата. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти