Актрисата Искра Донова стана майка за пръв път

Прекрасната Искра Донова – звездата от един от най-обичаните сериали на NOVA "Братя", роди първото си дете. 

Това оповести самата тя в своя профил в Instagram преди два часа, като сподели с последователите си своето огромно щастие.

От поста на актрисата става ясно, че нейното първо дете се в появило преди два дни, на 7 февруари. Бебето е момченце и се казва Йоан.

Не вярвам в любовта от пръв поглед, НО на 07.02.2024г.се появи той и всичко затихна за да запечатам този най-красив и дълго чакан миг❤️❤️❤️Добре дошъл, Йоан!

Искра благодари на целия медицински екип, който се е грижил за нея по време на бременността и раждането, както и на своите близки. В трогателния си пост тя показа сладка снимка на малката ръчичка на своето детенце. 

По време на своята първа бременност Искра често споделяше искрени моменти от ежедневието си със своите над 20 хиляди последователи.

За пътя към сбъдването на своята мечта да стане майка актрисата разказа в предаването "На кафе" преди няколко месеца.

Тогава тя сподели, че първо е правила процедури в България, след което се обърнала към клиника в Турция. Двамата с мъжа ѝ пътували често до Истанбул, докато самата Искра все още участвала в снимките на сериала "Братя".

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти