Ядосана на Тръмп и в отделно жилище: какво прави сега Мелания?

Доналд Тръмп Мелания Тръмп
Снимка: Getty

Докато Доналд Тръмп очаква евентуално повдигане на обвинение за предполагаемо тайно заплащане към порно звездата Сторми Даниелс, един човек изобщо не е заинтересован от драмата - и това е съпругата на бившия президент.

Според източници 52-годишната Мелания Тръмп продължава живота си в имението на двойката в Палм Бийч въпреки правните проблеми, надвиснали над 76-годишния ѝ съпруг.

„Мелания води собствен живот и продължава да е щастлива, че е в Мар-а-Лаго, заобиколена от хора, които я обичат и които никога не говорят за реалността или лоши неща за съпруга ѝ“, заявява приближен на Мелания пред People.

Това обаче не означава, че подкрепя ролята на съпруга си в предполагаемата финансова транзакция. През 2018 г. Wall Street Journal съобщава, че Тръмп е уредил плащане от 130 000 долара на бившата звезда от филми за възрастни преди изборите през 2016 г. с цел тя да мълчи за предполагаемата им афера. Даниелс твърди, че аферата се е случила по-малко от четири месеца след като Мелания ражда сина на двойката, Барън, през 2006 г.

„Тя остава ядосана и не иска да чуе предполагаемото мълчаливо плащане на пари да се споменава“, казва източникът на изданието. „Тя е наясно кой е нейният съпруг и поддържа живота си оптимистичен заедно със собственото си семейство и няколко близки приятели.“

Мелания Тръмп се сбогува с Белия дом в елегантен черен тоалет

Източникът на People твърди, че Мелания и Доналд живеят в отделни части на имението си Мар-а-Лаго. Въпреки това двойката все още е засичана често да вечеря заедно или да посещават събития в частния си клуб.

„Тя се справя много добре с всичките си социални задължения“, обяснява още приближеният. „Те все още се виждат с приятели на вечеря в клуба, но живеят отделно и правят каквото си искат сами. Не прекарват толкова време заедно.“

Мелания Тръмп се завръща към "нормалния" начин на живот с ваканционна визия

Източникът добавя, че сред хаоса от потенциално обвинение Мелания продължава да бъде заета със семейството си - включително майка си и баща си, които също живеят в Мар-а-Лаго, и Барън, който навърши 17 години на 20 март. „Барън е мило момче, което има любящо семейство около себе си“, казва източникът.

„Той вече е по-голям и е красив. Майка му го защитава, но около Мар-а-Лаго той е свободен. Поддържат дискретност в социалния си кръг.“ Източникът добавя, че семейството вероятно се е радвало на празнична вечеря за рождения ден на Барън, въпреки че празникът е настъпил, докато Доналд се подготвя за съдебното решение.

Дори срещу Доналд Тръмп да бъдат повдигнати обвинения, според друг източник от Палм Бийч това няма да се отрази на съпругата му. „Мелания обича прекрасното време и атмосферата на курортния град Палм Бийч“, твърди приближеният. „Тя е щастлива, когато е в Палм Бийч. Има сина си и други близки членове на семейството. Те са сплотени и обикновено се движат заедно. Въпреки това, което се случва с Доналд, тя ще бъде наред. Грижат се добре за нея.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти