Хороскопът на бъдещото кралско бебе: ето какво вещаят звездите за детето на Меган и Хари

Хороскопът на бъдещото кралско бебе: ето какво вещаят звездите за детето на Меган и Хари
Снимка: Getty/ iStock

Независимо дали ще е момче или момичебебето на принц Хари и съпругата му Меган ще бъде дръзко и смело, а по-търпеливият родител ще бъде бащата, съобщи Ройтерс, позовавайки се на американска астроложка.

Ако херцогиня Меган роди в края на април или първата седмица на месец май, бебето ще е зодия Телец. Ще се намесят и някои огнени астрологически елементи. Юпитер е насред транзит към Стрелец, а Венера ще навлезе в Овен следващата седмица, обясни астроложката Карис Милона.

"Очакваме да се роди дете с много екстровертни, огнени, дръзки черти и блясък на суперзвезда".

Виж още: Диетата на Меган Маркъл по време на бременността

Милона, която гледа също на карти Таро, каза, че макар и Меган да е зодия Лъв, асцендентът ѝ е Рак. Хари е Дева с асцендент Козирог.

"Тя ще е идеалната майка, много грижовна. Той ще е идеалният баща, отговорен и почтен - каза Милона. - Но това, което забелязах в диаграмите е, че като родител принц Хари ще е по-търпелив от Меган".

Хари и Меган не издадоха очакваната дата за раждането на бебето, макар и през януари Меган да каза, че е бременна в шестия месец. Миналата седмица двойката обяви, че няма да съобщи веднага за щастливото събитие.

Виж още: Стилът на Меган Маркъл по време на бременността ѝ

f
Снимка: Getty

Не пропускайте нашия раздел "Оферти", в който ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти