“Стереотипите изградиха бариера”: принц Хари каза защо Уилям и Кейт не са харесали Меган от самото начало

Принц Хари разкри в интервю за британската ITV възможните причини, поради които смята, че брат му, принц Уилям, и неговата съпруга, принцеса Кейт, не харесват Меган Маркъл.

В интервюто, проведено в Калифорния, Хари засегна поредицата от скандални разкрития, които прави в новата си автобиография „Резервен“ (“Spare”).

меган хари кейт уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Хари обясни, че "има много различни причини", поради които Уилям и Кейт може да не са харесали Меган. „Не мисля, че някога са очаквали от мен да имам – или да стана – да вляза във връзка – с някой като Меган, който имаше много успешна кариера. Имаше много стереотипи, които се случваха, за което и аз бях виновен в началото.” сподели принцът.

„Знаете ли, фактът, че имах това в съзнанието си и начинът, по който брат ми и снаха ми действаха или се държаха, определено ми изглеждаха, за съжаление, като стереотипи, които създаваха един вид бариера пред тях, за това да я представят или да я приветстват."

Пояснявайки думите си, Хари добави: „Е, американска актриса, разведена, двурасова, има различни аспекти на това и какво то може да означава, но ако четете пресата, както много хора в семейството ми правят, ако четете британските таблоиди и в същото време живеете живота, тогава има тенденция, при която всъщност можете да се окажете в балона на таблоидите, а не в действителната реалност."

Хари също призна шеговито, че принцът и принцесата на Уелс преди били фенове на ситкома “Костюмари” (“Suits”), в който Меган Маркъл участва преди да се срещне със съпруга си.

Какво да очакваме от автобиографията на принц Хари „Резервен“

 

Прочети още за кралското семейство:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти