“Пробвала съм всичко”: горещите сексуални признания на Дрю Баримор

Актрисата Дрю Баримор е бившето лошо момиче на Холивуд. Миналото ѝ е меко казано бурно - необуздани купони, много алкохол и наркотици и престой в психиатрична клиника са някои от главите в книгата на нейния осеян с препятствия житейски път. Хората с такъв ексцентричен начин на живот могат да се похвалят с немалко нестандартни приключения в леглото и Дрю Баримор не остава по-назад. 

Актрисата разговаря за сериала на Netflix “Как да си направим секс стая” с водещия Рос Матюс в нейния подкаст Drew's News. Там тя признава, че често има перверзни мисли, които обаче не споделя с никой, а пази само за себе си. 

„Мога да разбера някои извратени неща. Пробвала съм всичко. Правила съм всичко - затова сега съм толкова скучна," признава си 47-годишната Баримор. 

Попитана от Матюс дали някога е била изненадана от това, че се интересува от определени неща в спалнята, актрисата признава: „Не знам дали ми харесваше или не – просто исках да опитам всичко.“

Дивите изпълнения в леглото обаче вече отдавна са зад гърба на Дрю, тъй като тя им се е наситила. На този етап актрисата е напълно удовлетворена да прави неща под завивките, които се считат за неоригинални и дори леко скучновати. Като добрата стара класика - мисионерската поза.

“Тези дни отдавна минаха. Беше изтощително. Но когато бях млада, имах цялата енергия на света. Сега - не,"  не крие тя. 

Пикантните разкрития на Баримор идват месец след като тя даде допълнителен контекст във връзка с изказването си, че може да изкара "години" без секс.

Тя каза това през септември в нейното дневно токшоу, докато обсъждаше как актьорът Андрю Гарфийлд не е правил секс в продължение на шест месеца, за да се подготви за ролята си във филма „Мълчание“ от 2016 г. „Какво не е наред с мен, че шест месеца не ми звучат като много дълго време?”, каза тогава Дрю.

В публикацията в блога си през октомври тя написа: „Сигурна съм, че имаше един момент в живота ми, в който шест месеца може да са изглеждали екстремно, но сега съм от другата страна на това“. Актрисата обяснява, че вече има много по-различно възприятие за интимността от това, което е имала, докато расте. 

Тя също споделя, че е „търсила през целия си живот“ каква е разликата между секса и любовта, и получила прозрение за това с помощта на нейния терапевт, който ѝ казал: „Сексът не е любов. Това е изразът на любовта."

Майката на две деца (тя и бившият ѝ съпруг Уил Копелман имат две дъщери - Олив и Франки) също пише в публикацията си, че е просто на съвсем различен етап от живота си и може би в близко бъдеще ще бъде във връзка, но това не е приоритет в момента.

“Така че за протокола, аз не мразя секса! Най-накрая стигнах до прозрението, че любовта и сексът просто не са едно и също нещо. [...] Също така, когато пораснеш и си в брак с деца, и си мислиш, че ще бъдеш само с този човек до края на живота си, но това не се случи? Това ме разтърси до дъно, меко казно," казва Дрю. 

Дрю Баримор е перфектният пример за това, че човек може да излекува душата си след тежък период. Тя споделя, че едва сега осъзнава, че любовта, която човек може да изпитва към самия себе си, е най-важната любов. 

11-те най-добри цитата на Дрю Баримор

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти