Гала и Стефан - вече заедно и на екрана като водещи в новия сезон на "На кафе"

“На кафе” се завърна в ефира след лятната си ваканция с променено студио и още много изненади за зрителите. Най-обичаното женско предаване се преобрази изцяло и отново покани зрителите в своя обновен дом да изпият заедно кафето си.

“Започваме новият сезон с “нова опаковка”. Утре зрителите ще видят обновеното ни студио. Аз също не съм го виждала досега. Ще го посетя днес.”, сподели Гала в ефира на “Здравей, България”.

“През новия сезон една звезда ще ни гостува през цялата седмица в кухнята на предаването и всеки ден ще приготвя по една своя любима рецепта. Ще ни храни цели пет дни”, пошегува се водещата на “На кафе”.

Голямата изненада е, че до емблематичното лице на предаването Гала ще застане нейната половинка в живота – Стефан, като ководещ и ще проправи пътя и на други известни личности, които ще ѝ партнират в ефир.

“В момента вкъщи е голям екшън, понеже репетираме”, разкри Гала.

Освен гостуванията и срещите с известни личности, тази есен “На кафе” ще даде възможност на най-актуалните влогъри да представят горещите теми от живота ни.

Доктор Папазова ще продължи да информира зрителите за най-интересните тенденции в здравеопазването в своята рубрика.

Нови рубрики ще разкрият как да влезем във форма с изпитаните методи на най-следените в интернет влогове на фитнес инструктори и звезди от шоубизнеса, ще научим и кои нестандартни неща не трябва да пропуснем да видим и опитаме в различни градове и места из България и как да бъдем успешни и щастливи, следвайки съветите на астрологията.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти