Меган Фокс изненада всички фенове с това селфи без грим

Меган Фокс изненада феновете, като сподели рядко селфи без грим, за да покаже как се възстановява след уикенда на Coachella 2024. Вижте естествения й вид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Звездата даде на феновете рядък поглед върху лицето ѝ без грим, като сподели зашеметяващо селфи, за да покаже как се възстановява от уикенда.

На снимката от 17 април Меган е облечена в черен сутиен и червена карирана пижама, докато позира в огледалото, а сините й коси се спускат до кръста й. За да подчертае сдържания вид, нейната блестяща кожа сияе на естествената светлина.

Заедно със снимката Меган добави надпис: „Възстановявам косата си (и 26 инча екстеншъни) след Coachella.“

Ето как се промени Меган Фокс през последните 20 години

Някои фенове бързо забелязаха свежия вид на 37-годишната звезда, като един потребител на Instagram коментира: „Тя е хубава дори без грим.“ Друг написа: "Челюстта ми? На пода е."

Други пък фокусираха вниманието си върху смелостта ѝ да се покаже без грим, като един фен написа: „Не мисля, че някога съм виждал Меган без грим в живота си, дори не осъзнах, че това е тя. Все пак изглежда прекрасно както винаги."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Но това далеч не е първият път, когато Меган привлича вниманието с нов външен вид. По-рано този месец  актрисата сподели зашеметяващата трансформация с косата ѝ, като се отказа от розовия си стил.

Заедно със серия от снимки, показващи новия ѝ цвят, Меган озаглави публикацията си в Instagram от 2 април: „Навлизайки в моята джедайска ера“.


 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти