Ето кои актьори ще играят принц Хари и Мегън Маркъл във филма за тяхната любовна история

Ето кои актьори ще играят принц Хари и Мегън Маркъл във филма за тяхната любовна история
Снимка: netinfo

Започват снимките на игрален филм, който ще разказва любовната история на Мегън Маркъл и принц Хари, а от канала Lifetime, който ще продуцира лентата, вече са избрали актьорите, които ще изиграят главните роли и ще се превъплътят в принца и неговата годеница.

Това са актьорите Париса Фитц-Хенли и Мъри Фрейзър. Режисьорът на филма определено е подбрал правилните хора за ролите, а приликата между Париса и Мегън е наистина очевидна.

Филмът ще носи името "Хари и Мегън: Кралска любовна история" и ще разкаже за взаимоотношенията на влюбените от момента на тяхното запознанство до годежа им през ноември миналата година. 

В лентата ще бъде разказано и как двойката е успяла да запази връзката си в тайна през първите няколко месеца и как се е справила с цялото внимание, което ги е заляло след разкритието, че са заедно. 

Филмът ще покаже и какъв е бил животът на Мегън като "разведена американска актриса".

За момента все още не е насрочена дата за премиера на лентата, но се очаква това да бъде през пролетта, около сватбата на Хари и Мегън, която ще бъде на 19-ти май.

Филмът за любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън беше излъчен 11 дни преди сватбата им през 2011 година, така че се очаква същото да се случи и с филма за Мегън и Хари.

Снимките на филма започват тази седмица в Лос Анджелис (родния град на Мегън Маркъл). Негови продуценти и режисьори са имена, свързани с хитови сериали като "One Tree Hill" и "The Royals".

Самата Мегън има опит в снимането на подобен тип романтични тв филми, защото самата тя е играла главната роля в две романтични продукции на канала Hallmark - When Sparks Fly и Dater's Handbook.

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти