Джони Деп заплашен от 10 години затвор

Джони Деп заплашен от 10 години затвор
Снимка: Getty/Images

Властите в Австралия обявиха, че актьорът Джони Деп е заплашен от десет години затвор, за това, че вкарал незаконно кучетата си в страната.

Кинозвездата може да се окаже с присъда, след като наруши строгия австралийски закон за карантината на домашните любимци.

Преди няколко седмици Деп довел кучетата си в страната, където снима продължението на "Карибски пирати", без да издаде документи за двамата си четириноги приятели.

Местните медии съобщиха, че това заплашва актьора с 10-годишна присъда лишаване от свобода или глоба от 172 00 паунда.

"Има си ред ако искаш да вземеш животни със себе си - взимаш разрешително, те остават под карантина и тогава чак можеш да си ги вземеш", каза министърът на земеделието Барнаби Джойс, като допълни, че Деп е извършил нарушение водейки кучетата със себе си и заплаши, че те може да бъдат евтаназирани.

Ако сегашното му неочаквано отпътуване за САЩ се потвърди, то ще е ново изпитание за снимките на филма, тъй като през март актьорът си нарани ръката и се върна в родината си, за да се лекува.

Не стигат тези притеснения за Деп, но явно и бракът му не върви по мед и масло. Според различни източници двамата с Амбър не спират да се карат.

Джони, който снима поредния филм от суперпродукцията "Карибски пирати" - "Dead Men Tell No Tales", е напуснал снимките ненадейно в средата . на миналата седмица, за да се върне с първия възможен полет у дома при жена си.

Според близки до двойката Джони Деп и съпругата му от три месеца насам Амбър Хърд непрекъснато се карат.

Американски интернет издания твърдят, че той е помолил жена си да напусне снимачната площадка, където го придружавала, защото споровете им вредели на работата

Още за актьора:

Джони Деп - "Чувствам се като изнасилен"
Страстите на Джони Деп
Дъщерята на Джони Деп под светлините на прожекторите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти