Ръката върху гърдата: неловкият момент между Ева Лонгория и Джо Байдън

ева лонгория джо байдън
Снимка: Getty

Президентът Джо Байдън, първата дама Джил Байдън и Ева Лонгория посрещнаха стотици хора на моравата на Белия дом преди 2 дни, за да гледат "Flamin' Hot" - филм за произхода на пикантната закуска Чийтос (Cheetos), пише БТА.

Филмът, който бележи режисьорския дебют на Лонгория, е разказ за портиер - американец от мексикански произход, който работи в компания "Фрито-Лей (Frito-Lay) и продава на началниците си идеята да направят пикантно покритието с вкус на сирене на хрупкавия снакс. Семейство Байдън и Ева Лонгория представиха историята на Ричард Монтанес, базирана на неговите мемоари, като вдъхновяващ разказ за това как един човек постига мечтата си и преодолява несгодите, подминавайки индикациите, че разказът на някогашния портиер е съмнителен. 

"Мислейки за филма тази вечер, мисля за смелостта. Толкова много от вас, вашите предци, са оставили всичко, което са знаели, за да започнат нов живот в САЩ", каза президентът Джо Байдън, обръщайки се към присъстващите. 

ева лонгория джо байдън
Снимка: Getty

Ева Лонгория на свой ред сподели, че историята на Монтанес я е вдъхновила, защото по време на кариерата си е получавала откази и са й казвали, че идеите не идват от хора като нея, както и че не може да върши определени работи, защото е жена. Актрисата допълни, че заедно с екипа й са работили усилено, за да създадат този автентичен филм, "пропит с приобщаване". 

Но вечерта не премина без гафове и неловки ситуации, които сякаш напоследък са доста присъщи за президента на САЩ. Джо Байдън допусна два големи гафа по време на публично събитие и двата са пряко свързани с Ева Лонгория.

Двамата се прегърнаха на трибуната, но когато се разделяха държавният глава пусна ръцете се отстрани по тялото на Лонгория и за малко да стигне до гърдите ѝ. Актрисата мигновено реагира и успя да измъкне себе си и Байдън от неловката ситуация като дръпна ръцете му и прекъсна прегръдката. Най-вероятно жестът на Байдън е бил съвсем неволен, но не остана незабелязан и от зрителите, които коментираха, че се е държал "отвратително".

Вижте ситуацията във видеото долу:

Срещата продължи неловко, след като президентът разказа, че се е срещнал със звездата от „Отчаяни съпруги“, когато тя е била едва на 17, а той на 40. Оказа се обаче, че Байдън би трябвало да е бил на около 50, ако е срещнал Лонгория на тази възраст.

Байдън явно беше в настроение за шеги тази вечер, тъй като се представи като „съпруга на Джил Байдън“.

Вижте още снимки от неловките моменти и събитието тук:

Ева Лонгория представи режисьорския си дебют в Белия дом

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти