Дженифър Лопес събра всички погледи с предизвикателна рокля

Дженифър Лопес събра всички погледи с предизвикателна рокля
Снимка: netinfo

Дженифър Лопес за пореден път показа, че въпреки годините си може да изглежда сексапилна и в перфектна форма. Известната изпълнителка и актриса навърши 48 г. на 24 юли.

Джей Ло се появи със сексапилна синя изрязана рокля на светското събитие по повод премиерата на телевизионното предаване “World of the dance” в Холивуд.

Вижте как изглеждаше Дженифър в галерията ни ТУК >>>

Тя бе придружена от своята половинка бейзболистът Алекс Родригес. Двойката събра погледите на всички присъстващите, а феновете на колоритната певица са впечатлени от идеалната ѝ фигура.

Седмица по-рано в интервю за испанското издание на сп.Hello! (Hola!) Лопес разказа за връзката между нея и Родригес и как тя и е повлияла.

„Аз сияя. Станах по-добра като човек, като дъщеря, като майка и като партньор. Искам да бъда по-добра и това ми харесва“.

Тя определя новия период в живота си като "златен век", а основният момент в него е бившата бейзболна звезда.

Новият албум на 48-годишната Дженифър Лопес се нарича Por Primera Vez, който може да бъде преведен от испански като "За първи път". Той не случайно има такова заглавие - посветен е на нов период в живота на Лопес - романа с 42-годишния Алекс Родригес.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти