Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун ще са главните героини в нов сериал

Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун ще са главните героини в нов сериал
Снимка: Getty/Gulliver

Дженифър Анистън се готви за завръщане на телевизионния екран. Звездата от "Приятели" ще работи заедно с колежката си Рийз Уидърспуун по нов проект. Двете ще изиграят главните роли в сериал, който разказва за света на сутрешните тв блокове и представя медийната обстановка в космополитния Ню Йорк.

Подготовката на сериала е все още в доста ранен етап, но със задачата са се заели някои от най-популярните имена в бизнеса. Сценарист на продукцията е Джей Карсън, създателят на "Къща от карти".

Анистън и Уидърспуун са близки приятелки в живота, а феновете им несъмнено помнят появата на Рийз в няколко епизода от "Приятели", в които тя играеше ролята на по-малката сестра на Рейчъл.

За Дженифър това ще бъде първата голяма и постоянна роля в телевизионен сериал след края на "Приятели" през 2004 година. През годините звездата е имала епизодични появи в няколко други сериала, но основно се снимаше в големи филмови проекти.

Участието на Рийз в новия сериал идва като по-голяма изненада, тъй като до скоро тя беше заета с главна роля в друга голяма тв продукция, която пожъна голям успех - "Големите малки лъжи". Още не е ясно дали сериалът ще получи втори сезон и явно актрисата е решила да се преориентира към друг проект.

Ние нямаме търпение да видим тези две дами в действие на екрана!

За още новини, изтеглете мобилното приложение на Edna.bg от ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти