Джена Дюън Тейтъм - "звездното мамче", което скандализира всички в интернет

Джена Дюън Тейтъм - "звездното мамче", което скандализира всички в интернет
Снимка: netinfo

С какво е известна страхотната Джена Дюън - ами не само с това, че е актриса, танцьорка, съпруга и майка на детето на супер сексапилния актьор Чанинг Тейтъм. Напоследък стана известна и с провокативните снимки, които публикува в социалните мрежи. Снимки, които провокираха доста полярни мнения за личността ѝ на звезда, майка и съпруга.

Тя започва кариерата си като танцьорка за Джанет Джексън, а по-късно и за Пинк, Миси Елиът и Кристина Агилера. Най-известната ѝ роля е на Нора във филма "В ритъма на танца"(Step up) и в сериала "Зловеща семейна история".

Джена е популярна и доста активна в социалните мрежи, където освен фенове обаче си печели и врагове. Както вече споменахме, в последните месеци съпругата на Тейтъм разгневи потребителите със свои публикации.

Вижте ТУК снимките, с които Джена разгневи хората >>>

Първият път бе през септември, когато актрисата публикува свои снимки по бельо в "Инстаграм", където звездата има над 4 млн. последователи.

36-годишната актриса е известна като една от най-сексапилните холивудски знаменитости, но за някои демонстрирането на сексапил идва в повече особено при факта, че Джена е майка на момиченце.

Красива си, но все пак си майка!

Критиците определиха поведението ѝ за твърде провокативно за една майка. Някои от тях дори я сравниха с сестрите Кардашиян, от които можеш да очакваш всичко.

Разочарована съм от тази снимка! Очаквах нещо подобно от някоя Кардашиян, но не и от теб!

Актрисата отговори на нападките лаконично и отправи призив: "Спрете с критиките и започнете да обичате". Тя сподели в социалните мрежи призив към всички жени - да се приемат и харесват такива, каквито са и да не се срамуват от тялото си, макар и вече да са майки и съпруги.

Есен с дъх на Чанинг Тейтъм...

Сега за втори път съпругата на Чанинг Тейтъм бе квалифицирана като срам за майките.

Вие сте красива, не е нужно да го доказвате със снимки като тези. Наистина е много тъжно, че жените смятат, че трябва да се снимат така само за да докажат на света колко са секси.

Този път актрисата не се защити, а това направиха нейни почитатели.

Подобни снимки са освобождаващи и ме карат да се гордея, че съм жена. Само защото са публикувани в социалните мрежи, не означава, че трябва да я съдите.

Джена Дюан се омъжи за колегата си Чанинг Тейтъм през 2009 г. Връзката им започна на снимачната площадка на филма "В ритъма на танца", а през 2013 г. актрисата роди момиченце.

Съвременна приказка: Любовната история на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън

Какво мислите вие за снимките на Джена? Неприлично ли е една майка да се снима така или пък няма нищо лошо да показваме женствеността си, независимо от годините и статуса?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти