Съвременна приказка: Любовната история на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън

Съвременна приказка: Любовната история на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън
Снимка: Getty/Gulliver

Днес един от най-сексапилните актьори в съвременното кино празнува своя 37-ми рожден ден - страхотният Чанинг Тейтъм, познат ни от ленти като "В ритъма на танца", "Внедрени в час", "Професия стрийптизьор", "С дъх на канела", "Сватбен обет" и други.

Интересното за мъж като него е, че има едно от най-стабилните семейства в индустрията и е истински пример за съпруг и баща.

Вижте най-секси снимките на Чанинг Тейтъм в галерията ни ТУК >>>

В чест на рождения му ден, решихме да ви разкажем невероятната любовна история на него и съпругата му, актрисата Джена Дюън.

 

@jennaldewan I'm not sure if this woman is my Rainbow or my pot of gold but I'm lucky either way happy birthday cake baby!

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Любовта им пламва на снимачната площадка на романтична комедия, но реалният им живот също не е много далеч от онези любовни романси, които гледаме в киното.

Двамата се запознават през 2006 година на снимачната площадка на филмовия хит "В ритъма на танца”. 

В гимназията Чанинг е бил атлет, след това прекъсва следването си в колежа и започва да се занимава с малко странни неща, включително и с професията на стрийптизьор в нощен клуб.

Джена е била мажоретка в гимназията и е станала кралица на бала. След това постъпва в колеж, присъединива се е към сестринство и се фокусира върху кариерата си на танцьорка.

Срещат се, когато става ясно, че именно те са избрани да изиграят главните роли в танцовата романтична комедия. Дали им е било писано да се срещнат? Със сигурност!

Точно както във филма, така и в реалния живот, двамата се учат да работят заедно и тръгват един до друг по пътя на славата в тази индустрия. Те са заедно на червения килим и на промоционалните турнета и свикват с мисълта, че вече са известна двойка, която е зорко следена от обществото.

 

Another year of love and light..couldn't ask for anything more. Thanks everyone for the anniversary wishes!

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Оттам започва и възходът на звездната двойка. Джена започва да се занимава още по-усилено с танци, а големите роли за Чанинг валят една след друга. Двамата минават под венчилото през 2009 година, а през 2013 се ражда дъщеричката им Евърли.

Най-важното и за двамата е, че те все още правят това, което ги събра в началото - те не спират да танцуват. Двамата споделят още, че гледат любовните филмови сцени на другия и се подкрепят или пък критикуват, ако се налага.

Чанинг многократно е засвидетелствал любовта към съпругата си по много мил начин. В няколко поста в социалните мрежи той споделя следното:

"Ако не беше тя, никога нямаше да открия правилния път, още по-малко пък да се задържа на него. Тя е моята светлина. Обичам я!”

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти