Като две капки вода: вижте порасналата дъщеря на Марая Кери

Марая Кери успя да зарадва и умили феновете си с няколко кадъра, на които тя и нейната 11-годишна дъщеричка Монро Кенън изглеждат като близначки. Снимките, които певицата сподели в социалните мрежи, са уловили момент, в който майка и дъщеря се отправят на семейна вечеря, облечени с доста сходни дрехи и еднакви прически. 

Носителката на Грами изглежда ослепително в къса черна рокля с ефектни ръкави и кожен колан, докато дъщеря ѝ Монро носи лъскава черна пола с пайети и рокерско яке. За разлика от майка си, която е завършила аутфита си с чифт изрязани обувки на ток, Монро носи удобни черни кецове. Елементът от визията, който обаче е напълно идентичен, са прическите им - малки стегнати плитки, които след това избухват в обемни къдрици.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Марая Кери сподели снимките в своите профили в Instagram и Twitter. Към тях певицата е добавила емотикони на пеперуди - вероятно като препратка към нейния изключително успешен албум “Butterfly” (“Пеперуда”). В последните снимки с Монро, певицата очевидно сравнява дъщеря си с пеперуда - изключително важен за нея символ на метаморфоза, полет и растеж.

В емоционално интервю за Bazaar по случай 25 годишнината от излизането на албума Кери сподели, че Butterfly е създаден в ключов момент от нейния живот. Знаковият албум е записан във време, в което Кери приключва връзка, в която се е чувствала контролирана и притисната. “Трябваше да го направя буквално за да спася живота си,” казва тя. 

Малката Монро и нейният брат близнак Морокан Скот Кенън се родиха от любовта на Марая Кери и нейния бивш съпруг Ник Кенън. Бракът между певицата и телевизионния водещ продължи от 2008 до 2016 година. Днес бившите съпрузи са в добри отношения. Кери се радва на връзката си с доста по-младия от нея танцьор Браян Танака, а Кенън стана горд баща на още няколко деца след развода си с певицата.

Марая Кери: Искам да кажа нещо на всички, които имат мечта - не се отказвайте от нея, никога!

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти