Дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова: "Ужасно много ме дразни известността"

В „Говори с Ива” Ива Софиянска-Божкова се срещна с Йоанна Слабакова. Тя дъщеря на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова. Йоанна учи медицина и с усмивка казва, че е лоша комбинация от двамата.

Признава, че има „грандиозна” сценична треска и затова не е за сцената. Още от съвсем малка е открила, че медицината ѝ е интересна и е решила да се докаже в сфера, много по-различна, от тази на родителите ѝ.

„Дразни ме, когато смятат, че съм стигнала до там, където съм, благодарение на нашите. Има го този комплекс да се мъчиш да се доказваш и да си амбициозен, защото майка ти и баща ти са някой”, казва Йоанна.

Тя споделя, че никога не е искала да бъде известна и това не я блазни. Предпочита да бъде просто Йоанна и се радва, че в университета и в болниците, в които стажува, най-често не знаят кои са родителите ѝ и така тя може спокойно да постига целите си.

Винаги ще съм дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, но в медицинските среди рядко знаят коя съм и ме познават заради мен самата и моята работа, което ми доставя огромно удоволствие.

 

A post shared by Yoanna Slabakowa (@yoannaslabakowa) on

Тя разкрива още, че Андрей и Ернестина не са били никак строги като родители.

„Моментът на честност между мен и родителите ми е важен. Не съм ги лъгала за абсолютно нищо. Имаме приятелски отношения, не са строги”.

 

A post shared by Yoanna Slabakowa (@yoannaslabakowa) on

„Майка ми и баща ми са олицетворение на всичко, което може да искаш в една връзка и всичко, което не искаш. Хем се обичат безумно много, хем са страшно несъвместими. Реално и да се карат, и да имат проблеми – пак, каквото и да се случва, те никога няма да се разделят. Хубаво е да ги гледам”, разказва още Йоанна Слабакова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти