Двойничка на прабаба: вижте голямата прилика между принцеса Шарлот и кралица Елизабет

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Вчера от Двореца разпространиха снимки от първия ден в детската градина на очарователната принцеса Шарлот. Снимките са направени от гордата ѝ майка Кейт, а мнозина забелязаха, че порасналата Шарлот изумително много прилича не на кой да е, а на самата кралица Елизабет като малка.

Като дете кралицата също е била обличана в подобни палта, с плътен чорапогащник и обувки с катарами, а прическата ѝ е била доста сходна с тази на малката Шарлот, 91 години по-късно.

Можем да дадем за пример снимката по-долу (от 1931г.), на която кралицата е на 5 години, малко по-голяма от Шарлот в момента. Приликата е очевидна, макар Шарлот да изглежда доста по-развълнувана за първия си ден в детската градина, отколкото е била прабаба ѝ.

Кралица Елизабет е била обучава в Бъкингамския дворец от частни учители и няма същите портрети като внуците и правнуците си от техните първи учебни дни. Но пък за сметка на това има предостатъчно снимки от своето детство, които ясно показват огромната прилика между нея и принцеса Шарлот. Точно като на тази снимка, на която кралицата е едва на годинка.

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Тя и Шарлот определено имат еднаква усмивка:

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

И почти същото модерно палто:

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Нямам търпение да видим по какво още ще си приличат двете, когато Шарлот порасне. Не е никак лошо да приличаш на прабаба си, особено ако тя е кралица.

Последвайте ни в Инстаграм ТУК!

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти