Десислава Радева развълнува с емоционално послание във Фейсбук

деси радева
Снимка: EVA

Съпругата на президента Румен Радев публикува статус във Фейсбук, който предизвика интерес сред някои от потребителите на социалната мрежа.

Деси Радева споделя, че е прекарала един красив ден, но не може да каже същото за някои от нейните познати. 

Радева споделя защо:

"Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил трагичен - повече или по-малко. Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя новина те завари неподготвен. Моите ме отведоха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи... Видях днешния изгрев, дишах, смях се с приятели, посрещнах залеза. И днес. А други нямаха този късмет...", пише Радева, която сподели и песента Rock or Bust на ACDC.

Десислава Радева споделя, че не разбира "философията на ботокса и всички подобни". За съпругата на президента на България, всяка бръчица показва, че е от "ония, които са изживели и днешния ден".

Тя продължава с думите:

"Искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции - без значение смях или сълзи. Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!"

 

Днес за мен беше един невероятно хубав ден. Сега, обаче, прегледах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил...

Публикувахте от Dessy Radeva в Вторник, 2 октомври 2018 г.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол