Дейвид Бекъм и Брад Пит - двама секси мъже на сватба

Дейвид Бекъм и Брад Пит - двама секси мъже на сватба
Снимка: netinfo

Холивудският актьор Брад Пит и бившата вече британска футболна звезда Дейвид Бекъм присъстваха на сватбата на режисьора Гай Ричи и половинката му Джаки на 31-ви юли. 

51-годишният Брад е бил без съпругата си Анджелина Джоли, тъй като по това време тя е била на благотворителна мисия в Бирма.

Не е ясно дали половинката на 41-годишния Дейвид - Виктория го е съпътствала, тъй като единствените засега снимки от щастливия ден са от социалните мрежи, а тя не присъства на тях.

Сред другите известни личности, които са уважили събитието, са били Джейсън СтейтъмРоузи Хънтингтън-Уайтли и Хенри Кавил.

Гости на щастливото събитие са били и двамата сина на Гай от брака му с певицата Мадона - биологичният Роко и осиновеният Дейвид, които придружиха булката до олтара.

Заедно с тях на церемонията се радвали и трите деца на Гай от вече официалната му съпруга Джаки.

Младоженците решили да си кажат заветното да в дома си, като разположиха огромни бели палатки и малки къщички за спане в големия си двор.

Гай Ричи използвал сватбата си и за да рекламира и най-новия си филмов проект "The Man From U.N.C.L.E", в който участват Хенри Кавил и Дейвид Бекъм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти