Дара Екимова бе приета по спешност в болница

Една от любимките на българската поп музика преживява тежък момент. Певицата Дара Екимова разкри, че се е наложило да бъде приета в болница по спешност и ѝ предстои дълго възстановяване.

Преди седмица тя отмени свой концерт заради боледуване, но се оказва, че не е успяла да се възстанови и дори се е наложило да бъде хоспитализирана. 

Дара сподели няколко кадъра от болницата и написа следното:

"Здравейте, мили хора. Днес е ден 5 от моя престой в болницата. Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко. Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро. Сега обаче започва възстановяване. Мислех, че като ме изпишат, веднага ще мога да се кача на сцената, да се върна в залата, да продължа към нормалното си любимо забързано ежедневие, но се оказа, че ще ми трябва още време и търпение, за да се върна към нормалността.

За мое огромно съжаление, се налага да отменим концерта в Бургас. Благодаря на всеки, който си е направил план, купил си е билет и е чакал да се видим. В мен тежат чувство на вина и тъга, но това е единственото решение. Нямам търпение да дойдат по-добри дни и да съм здрава. Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак. <3"

Талантливата изпълнителка не е споделила какво точно е състоянието ѝ, но за радост вече започва да се чувства по-добре. 

Дара Екимова е само на 21 години, но вече може да се похвали с успешна музикална кариера. Младото момиче е извоювало само мястото си на сцената с труд, талант и упоритост. Тези качества личаха и в представянето ѝ в 11-тия сезон на "Като две капки вода", където Дара влезе в немалко предизвикателни за нея образи с истински професионализъм. Именно това я превърна в любимка на публиката и във финалист на на шоуто за имитации.

Пожелаваме на Дара бързо оздравяване и много нови покорени върхове!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти