Дали завистта на Анджелина е причината за развода й с Брад?

Дали завистта на Анджелина е причината за развода й с Брад?
Снимка: Getty/Gulliver

Така и не стана ясно какво е причината за развода на Брад и Анджелина, поне официално. Слуховете бяха много - от проблеми с децата, през изневери и дори насилие. Оказа се, че всичко това не е вярно, но все пак трябва да има някаква причина за разрива в това идеално на пръв поглед семейство.

Близки до двойката споделят, че Анджелина е имала доста лошо отношение към Брад и проблемите им са идвали от там, че актрисата е завиждала много за успешната кариера на съпруга си, докато нейната била западнала в последните години.

Техните проблеми датирали още от 2014 година, когато Брад получи своите 3 награди Оскар за работата си по филма "12 години робство". Целият свят бе впечатлен от силната лента, но се оказва, че единственият човек, който не е подкрепил актьора в онзи момент, била собствената му съпруга, която завиждала за успеха на Пит.

Реакцията ѝ била изненадваща, а Анджелина открито показвала, че не харесва филма и не смята, че Брад заслужава тези признания, още повече, че нейната филмова кариера била в застой.

Прочетете още:

Анджелина се е страхувала от Брад и отношението му към децата

Спомени за любовта между Брад и Анджелина

Бодигардът на Брад и Анджелина проговори: "Бях като баща за децата им"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти