Чарлийз Терон: "Майка ми уби баща ми, а аз се правех, че не се е случило"

Чарлийз Терон: "Майка ми уби баща ми, а аз се правех, че не се е случило"
Снимка: Getty/Gulliver

Чарлийз Терон разказа открито за мрачния период в живота си, когато става свидетел на това как майка ѝ убива пияния си съпруг при самозащита.

"Просто се преструвах, че не се е случило. Не казах на никого, не исках да казвам на никого. Който и да ме питаше, аз винаги отговарях, че баща ми е починал в автомобилна катастрофа. Кой би разказал истинската история? Никой не би искал", каза звездата в интервю с Хауърд Стърн.

Чарлийз Терон - ледената кралица на Холивуд

Актрисата обясни, че чрез пълното отрицание на случилото се, тя се опитвала да избяга от образа на жертва. По-късно обаче, в края на 20-те си години тя започнала да посещава психотерапевт.

Снимка: Getty/Gulliver

Пред Стърн Терон призна, че терапевтът ѝ е помогнал да разбере как алкохолизираният ѝ баща е афектирал целия ѝ живот и как да избегне негативното му влияние.

За още новини, изтеглете мобилното приложение на Edna.bg от ТУК!

"Най-ужасното в това да израснеш в една къща с алкохолик е, че не знаеш как ще мине денят ти. Това зависи от друг човек и дали ще се напие днес, или не", каза още холивудската звезда.

"Имам невероятна майка. Тя е мое огромно вдъхновение. Нейната философията бе "Това е ужасно. Осъзнай колко ужасно е. А сега направи избор - ще оставиш ли това да те определи? Ще потънеш ли, или ще плуваш? Това беше", разказа холивудската звезда.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти