Трезвен и отговорен: Чарли Шийн призна, че отглежда децата си сам

Чарли Шийн е един от най-скъпоплатените американски телевизионни актьори, като е още по-известен със скандалното поведение и личния си живот. Днес обаче той изглежда е по-добре от всякога, освободил се е от зависимостите и се е отдал на ролята си на баща.

Звездата от „Двама мъже и половина“ говори с People и разкри, че 14-годишните близнаци – Макс и Боб – които споделя с бившата си съпруга, актрисата Брук Мюлер, сега живеят с него постоянно, а 58-годишният актьор се наслаждава на живота на „самотен баща“.

Чарли Шийн
Снимка: Getty

„Предимно отглеждам моите 14-годишни момчета“, сподели Чарли, който вече от шест години е трезвен. „Майка им се опитва да се справи с някои свои лични въпроси, така че в момента тя не е твърде често с тях.“

People отбелязва още, че неин представител е отказал коментар.

Не е ясно с какво се занимава Брук Мюлер в момента, но е известно, че и тя се е борела със злоупотреба с вещества в миналото. Тя и Чарли се женят през 2008 г., но краткият им брак е белязан от скандали, обвинения с домашно насилие и престой на актьора в рехабилитационен център. Две години по-късно двойката подава молба за развод, като Брук дори подава молба за ограничителна заповед.

През 2013 г. обаче двете деца са изведени от дома им, който е определен от Социалните служби като „опасна среда“, създадена от майката. Близнаците са поставени под грижите на Денис Ричардс, бившата съпруга на Шийн, докато Мюлер влиза в клиника за рехабилитация. По-късно момчетата са прехвърлени да живеят при вуйчо си, както и при родителите на Брук, след като ѝ се налага да влезе в психиатрична клиника.

Що се отнася до възпитанието на синовете си, днес Шийн признава, че се справя със същите предизвикателства, пред които са изправени повечето родители, когато децата им станат тийнейджъри, като например пристрастяването към мобилните устройства и екраните.

Чарли Шийн
Снимка: Getty

„Говоря за времето, прекарано в боготворене на техните устройства“, каза той. „Въпреки че от друга страна, когато го правят, това ми дава малко време да не ги влача из целия град с мен. Но също така чувствам, че екраните им пречат да имат други възможности да разширят съзнанието си в други области.“

Шийн има и три пораснали дъщери: Касандра, на 38 (от гаджето му от гимназията Пола Профит), Сами, на 19, и Лола, на 18 (от бившата му съпруга Денис Ричардс).

Чарли наскоро се събра със създателя на „Двама мъже и половина“ Чък Лори, с когото се скараха през 2011 г., след като публичният срив на Шийн доведе до края на участието му в хитовия ситком.

Лори в момента има нов сериал „Bookie“, като Шийн се появи като себе си в премиерния епизод.

„Надявах се, че Чарли е на добро място и е готов за това“, коментира Лори пред ET, като поясни, че не се е страхувал да се опита да се помири с актьора след толкова много време.

„Той не можеше да бъде по-мил, ентусиазиран и щедър относно цялата работа“, продължи Чък. „Говорихме по телефона около час за първи път и му изпратих сценария – защото го помолих да играе измислена версия на себе си, и исках да бъда уважителен и това да е нещо, с което той ще се чувства комфортно."

В първия епизод на сериала „Bookie“ участва и Ангъс Т. Джоунс, който играе племенника на героя на Чарли Шийн, Джейк, в „Двама мъже и половина“. Джоунс е на 10 години, когато е избран за ролята. Той напусна сериала след 10 сезона и се оттегли напълно от актьорството.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти