Чанинг Тейтъм не се срамува от стриптийза: „Когато дъщеря ми порасне, ще проведем този разговор“

Чанинг Тейтъм е успешен актьор, който същевременно не се срамува от факта, че преди да стане известен, е работил като стриптийзьор.

Припомнете си тук >>> Голата истина: Звездите, които са работили като стриптизьори преди славата

През 2012 г. Чанинг разгорещи страстите в кино салоните, изигравайки главната роля в „Професия: Стриптийзьор“. Филмът с оригинално заглавие „Magic Mike“ разказва за 19-годишният Адам, който прави първите си стъпки в света на стриптийза благодарение на по-възрастен ментор.

Известно е, че сюжетът е донякъде базиран на преживяванията на Тейтъм, който е бил 18-годишен стриптизьор в Тампа, Флорида.

Три години по-късно последва втора част, а в момента се очаква да излезе и третият филм от поредицата. В него Чанинг си партнира със Салма Хайек.

Интересното е, че актьорът не е използвал услугите на дубльор за заснемане на сцените с горещите танци

„Знам, че сме го виждали да танцува, знам, че всички знаем колко е страхотен. Но мисля, че той ще взриви представите на хората“, каза наскоро Салама Хайек във връзка с премиерата на третия филм.

Пред Entertainment Tonight Тейтъм говори за „Професия: Стриптийзьор 3“ (или „Magic Mike's Last Dance“), за който се твърди, че ще бъде последен. В интервюто актьорът призна, че все още не е разговарял с 9-годишната си дъщеря Евърли за работата от реалния му живот, вдъхновила хитовата трилогия.

„Когато стане достатъчно голяма, за да гледа [трите филма], ще проведем този разговор“, призна той в интервюто, публикувано в сряда.

„Няма начин да не ѝ призная един ден: „татко не правеше това само във филмите, аз наистина работех като стриптийзьор“, няма да я лъжа“, каза още Тейтъм.

Тейтъм, който в момента има връзка със Зоуи Кравиц, започва кариерата си като танцува и се съблича в клубове. След това се насочва към професията на модел и в крайна сметка пробива в киното с романтичната лента „В ритъма на танца“ (Step Up).

Именно по време на снимките на този филм от 2006 г., Чанинг се влюбва в колежката си Джена Дюън. Двамата актьори стават родители през 2013 г., преди окончателно да се разделят през 2018 г.

Въпреки развода Чанинг и Джена продължават да отглеждат 10-годишната си дъщеричка Евърли заедно, като всеки от тях е споделял много сладки моменти с нея през годините.

В миналото Тейтъм е признавал, че идеята да бъде самотен баща след раздялата с Дюън го е плашела

„Когато станах самотен баща, много се страхувах дали ще мога да общувам с Евърли по начина, по който едно малко момиче желае“, призна звездата през 2021 г. „Аз не се лакирам, нито знаех как да сплитам косата ѝ на плитка.“

Явно обаче Чанинг бързо е намерил пътя към пълноценното бащинство: „Но сега правя и двете. Скочих с двата крака в този магически свят и бях възнаграден с един вид любов, която не мисля, че иначе някога бих могъл да имам .“

Като дете на родители актьори, Евърли е възможно да реши да последна стъпките им в шоубизнеса. Чанинг и Джена обаче са стигнали до решение, че детето трябва да порасне, преди да навлезе в развлекателната индустрия.

Вижте още >>> 7 звезди, които обвиниха родителите си, че са ограбили детството им

„Джена и аз, винаги сме били на едно мнение по този въпрос“, каза той пред PEOPLE през 2022 г. „Доста е трудно да си дете актьор или изобщо артист. Също така вярвам, че ако наистина искаш да си добър в това, трябва първо да поживееш истински и мисля, че на децата в Холивуд много неща им пречат да водят нормален живот.

Доза сексапил - Чанинг Тейтъм


 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти