Чанинг Тейтъм, какъвто не сте го виждали: актьорът се преобрази заради дъщеря си

Чанинг
Снимка: Getty

Независимо колко са големи мускулите ти, ако твоята дъщеря ти каже да бъдеш принцеса, ти трябва да си сложиш короната.

Представяме си, че и при Чанинг Тейтъм се е случило нещо подобно, съдейки по обявяването на писателския му дебют, пишат от Ohnamama.bg. В социалните си профили вчера 40-годишният актьор сподели, че издава първата си книга. Тя се казва „Единствената и неповторима Спаркела“ (“The One and Only Sparkella”) и предназначена за малки и пораснали деца.

„Хора, не знам за вас, но по време на карантината нещата при мен станаха малко странни. Инцидентно се заключих в стаята на 7-годишната си дъщеря. И в крайна сметка намерих вътрешното си дете“, пише Тейтъм за момичето си Евърли от брака с Джена Дюан и допълва: „А ето това създадох за моето малко момиче. От онова, което предпологам, е малкото момиче в мен. Благодаря за четенето.“

Двойката, която винаги ще ни липсва: най-милите моменти на Джена Дюън и Чанинг Тейтъм

На снимката, споделена от него, актьорът е заобиколен от играчки, сред които еднорози и кукли. Освен престилка, той носи розови криле и маска за сън, върху която е пришита корона. От кадъра виждаме и корицата на книгата, а в неин стил снимката на Чанинг е с филтър на светлинки.

Според официалната информация от издателството, дебютът на Тейтъм е „очарователна ода към самооценката и любовта между баща и дъщеря“.

Илюстратор е Ким Барнс, а сюжетът на „Единствената и неповторима Спаркела“ (от англ. spark - искра), дело на актьора, разказва за Ела, чийто първи учебен ден не минава по план. Момичето решава да не носи толкова шарени и блестящи дрехи, за да не ѝ се подиграват нейните съученици, но благодарение на своя баща тя скоро разбира колко е важно да бъде себе си, независимо какво ще кажат останалите.

ох на мама
Снимка: Личен архив

Не пропускайте да последвате Ohnamama.bg във Facebook и Instagram!   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти