Джена Дюан: сгодена, бременна и по-щастлива без Чанинг Тейтъм!

джена дюъм
Снимка: Getty

Понякога се чудим как може толкова съвършени на пръв поглед двойки, като Джена Дюън и Чанинг Тейтъм, да слагат край на връзките си, да се развеждат и да развалят семействата си. Но сега виждаме колко щастлива и влюбена изглежда Джена и можем да ѝ кажем само "Браво!".

Актрисата откри любовта отново в лицето на актьора и музикант Стив Казий. Двамата вече очакват първия си общ наследник, не спират да споделят щастието си, а преди няколко часа Джена се похвали и с огромен годежен пръстен!

"Очаква ни цял живот, в който да те обичам и да растем заедно. Сърцето ми е твое", написа Джена под снимката, на която показва годежния си пръстен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lifetime to love and grow with you...you have my heart ❤️

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

"Ти влетя в живота ми като ракета и го озари така ярко, всеки ден оставам без думи пред любовта и грижите, с които заливаш мен, Еви и всички около себе си. Казала съм ти го хиляди пъти и ще ти го кажа пак - благодаря ти, че ме откри, аз съм най-голямата късметлийка на света!", споделя актрисата в послание към любимия си мъж.

Вижте ТУК някои от най-горещите кадри на бременната Джена >>>

Стив, с който Джена се среща от октомври 2018г., е певец и актьор. Носител е на престижите награди „Тони“ за най-добра мъжка роля в мюзикъл и „Грами“ за най-добър албум към театрален мюзикъл.

Джена има 6-годишна дъщеря на име Евърли Тейтъм от брака си с Чанинг. Това ще бъде първо дете за 43-годишния Стив. Източници разкриват, че той е страшно развълнуван от новината и винаги е искал да стане баща. 

Джена не спира да се радва на втората си бременност и да споделя снимки от това невероятно преживяване. Вярна на своята секси и предизвикателна природа, актрисата споделя доста горещи кадри, споделайки, че "хормоните са виновни" за секси фотосесиите, които си прави по време на бременността.

Вижте ТУК някои от най-горещите кадри на бременната Джена >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти