Бременна, пищна и смела: Визиите на модела, който промени модата завинаги

ашли греъм
Снимка: Getty

Ашли Греъм дава стимул на всички жени по света и доказва, че размерът на дрехите и целулита не ни определят като хора и личности. Супермодел, активист, автор, дизайнер и момиче с горещи плакати, за които всеки мъж мечтае. Тя е жената, която успя въпреки неодобрението ѝ от модната индустрия да се изкачи в редиците на най-добре платените модели в света.

Преди около месец красавицата предизвика вълни от изненада и възторг в социалните мрежи с умилителен пост, в който съобщава за бремеността си. Припомнете си повече за това ТУК >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Кой каза, че бременните жени не могат да бъдат секси? 

Ашли Греъм е не само еталон за съвременна самоуверена жена, но и вдъхновение за всички, които се притесняват от физическите си несъвършенства и имат нужда от мъничък стимул, за да се усмелят да изразят себе си чрез модата. 

Посланието, което моделът ни изпраща, е насочено и към жените в напреднала бременост (особено към тях!), които са неуверени и дори скучни в стила на обличане и са склонни да изберат широки посредствени дрехи, покриващи възможно най-много плът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Worldcelebfash (@celebfashworld) on

Ако все още не сме успели да ви убедим, че бременните жени могат да бъдат стилни и дръзки, разгледайте в нашата галерия бляскавите визии на първия "plus-size" модел - Ашли Греъм, които ни оставиха с отворена уста.

Към галерията >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти