Жената, която ни научи да обичаме извивките си, е бременна с първото си дете

Ашли дава стимул на всички жени по света и доказва, че размерът на дрехите и целулита не ни определят като хора и личности. Супермодел, активист, автор, дизайнер и момиче с горещи плакати, за които всеки мъж мечтае. Тя е жената, която успя въпреки неодобрението ѝ от модната индустрия, изкачвайки се в редиците на най-добре платените модели в света.

30-годишната пищна красавица Ашли Греъм промени правилата. Какво я различава от останалите красавици по кориците на модните списания? Най-вече фактът, че мерките ѝ не са 90-60-90. Всяка нейна фотосесия руши стереотипи и проправя път за жените с извивки в свят, досега запазен само за слаби модели.

Насладете се в нашата галерия на красотата на Ашли Греъм, която е много над съвременните посредствени стандарти за красота >>>

Вчера красавицата публикува видео в социалните мрежи, в което споделя вълнуващата новина:

В кадър виждаме как Ашли блести от щастие с голямо бременно коремче до бъдещия татко, Джъстин Ервин. Самият той също сподели снимка от своя профил, в която нежно целува съпругата си по бузата, с описание:

"За любовта на живота ми, за ежедневното ми вдъхновение. Честита годишнина! Тези 9 години са сякаш цяла вечност. Може би защото имам чувството, че животът ми започна, когато те срещнах. След като решихме да посветим животите си един на друг, идва време да създадем нов живот! Обичам те и обичам нас. Всички нас."  

Към галерията >>>

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти