Братът на Владо Карамазов ще прави една от сватбените торти за принц Хари и Мегън Маркъл

Братът на Владо Карамазов ще прави една от сватбените торти за принц Хари и Мегън Маркъл
Снимка: netinfo

Майсторът сладкар Иван Александров - брат на Владо Карамазов, пребори сериозна конкуренция и получи възможността да създаде една от най-важните торти за сватбата на годината – тази за журналистите от цял свят, които ще отразяват бляскавото събитие на 19 май. Новината съобщи Владимир Карамазов.

Иван от няколко години работи в Лондон и създава истински сладкарски шедьоври. Братът на Владо получи специална покана от Дебора Бонети – директор на международната прес асоциация (FPA). Това е поредният връх, който Иван покорява на Острова в тази сладка, но доста трудна професия.

 

Страхотна новина за моя брат и Boutique Cookie's Cakes. Успехите са нещо много за всяка кариера. http://vladimirkaramazov.com/news/ivan-aleksandrov-with-cake-for-wedding-bg/

Публикувахте от Владимир Карамазов/ Vladimir Karamazov в 14 май 2018 г.

Сватбата на принц Хари и холивудската актриса Меган Маркъл в Уиндзор е сред топ събитията на годината, a подготовката за нея започна преди няколко месеца. На сватбата са поканени 600 гости, а за вечерния прием – 200 души. Милиарди зрители по цял свят ще гледат на живо церемонията, която ще се излъчва по телевизиите и в интернет.

Снимка: netinfo

Най-важната торта ще бъде приготвена от кралския сладкар, а втората по значимост торта е поверена на Иван. Тортата на Иван ще е на пет етажа, с много орнаменти от захарни цветя с вкус на бъз и лимон, какъвто ще е вкусът и на кралската торта.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти