Брад Пит с първа поява след развода - остарял, отслабнал и с тъга в очите

Брад Пит с първа поява след развода - остарял, отслабнал и с тъга в очите
Снимка: netinfo

Брад Пит се показа в публичното пространство за първи път след новината за развода му с Анджелина Джоли. Актьорът присъства на частна прожекция на предстоящ филм, който е дело на продуцентската му компания.

Събитието се състоя в Лос Анджелис, а актьорът бе придружен от близката си приятелка, Джулия Робъртс. Двамата позираха прегърнати и усмихнати за няколко снимки преди началото на прожекцията.

За още звездни новини, изтеглете мобилното приложение на Edna!

Това е първата снимка на Брад след шокиращия му развод. Той изглежда усмихнат и щастлив, но сякаш видимо е остарял за броени седмици и изглежда отслабнал.

Снимка: netinfo

В понеделник стана ясно, че Анджелина получава попечителство над шестте им деца, но той все пак ще има право да ги вижда по всяко време. Срещу актьорът тече и разследване за битов инцидент, в който се твърди, че е участвал най-големият му син Мадокс.

Брад напълно отхвърли обвиненията и съдейства напълно на властите за решаването на случая, а междувременно успя да види децата си два пъти в присъствието на терапевт. В момента Анджелина и шестте им наследника живеят сами в къща в Малибу.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти