Брад Пит е купил подарък за 60 милиона на Дженифър Анистън?

брад пит дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Всички си имаме определен бюджет, когато купуваме подаръци за близки и познати. Имаме си лимит за приятелите, лимит за семейството, но колко е разумно да похарчиш за подарък на бивш?

Повечето хора биха казали - нула, но Брад Пит явно не споделя това мнение, защото е подарил на бившата си съпруга Дженифър Анистън подарък за 60 милиона по случай 50-годишния ѝ юбилей.

Двамата актьори бяха женени от 2000 до 2005 година, когато се разведоха заради връзката на Пит с Анджелина Джоли.

Вижте ТУК най-тежките любовни разочарования на Дженифър Анистън >>>

Според изданието Mirror, упорити слухове твърдят, че Брад все още има топли чувства към Дженифър, а когато тя навърши 50 този февруари, актьорът я е изненадал с доста грандиозен жест.

По време на брака им, двойката живееше заедно в къща в Бевърли Хилс, кояти продадоха след раздялата си.

Дженифър е признавала пред свои приятели, че да загуби мечтаната си къща само е увеличило мъката ѝ от развода и винаги е съжалявала, че не я е откупила от Брад по онова време.

Е, оказва се, че Пит най-сетне е оправил нещата, като е купил отново същата къща и я е подарил на Дженифър за рождения ѝ ден.

брад пит дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Къщата в Бевърли Хилс е била на пазара и Брад е решил да я откупи за 79 милиона долара (или около 60 милиона паунда). Но вместо да я задържи за себе си, актьорът е решил да я подари на бившата си съпруга.

Брад бе гост на партито по случай 50-годишния юбилей на Дженифър в Лос Анджелис, а източници споделят, че Джен се е развълнувала страшно много, когато е разбрала какъв е подаръкът на бившия ѝ. 

И няма как да е иначе, едва ли някой е подарил нещо по-щедро и сантиментално на Дженифър. Ако всичко това е истина, то в пространството остава още един въпрос - дали пък чувствата между тези двамата не се възобновяват?

брад пит дженифър анистън
Снимка: Getty/Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти