Блейк Лайвли – edna прелестна холивудска блондинка на 36!

На 25 август 1987 г. в Тарзана, Лос Анджелис, Калифорния, се ражда Блейк Елендър Браун. Тя е най-малкото от пет деца, в чиято кръв се преплитат още английски, немски и ирландски корени.

Нейната майка – Илейн Макалфин, работи като търсач на таланти, а баща ѝ Ърни Лайвли е актьор. Родителите записват Блейк на преподаваните от тях курсове по актьорско майсторство, защото не искат да оставят грижите за нея на детегледачка.

Най-стилните визии на Блейк Лайвли от червения килим

Първата си роля в киното Блейк изпълнява, когато е на 10 г., във филма “Sandman”, режисиран от нейния баща. Отначало Лайвли няма амбиции да бъде актриса, а възнамерява да учи в Станфордския университет. През едно лято обаче брат ѝ Ерик моли своя агент да изпрати Блейк на няколко прослушвания. Така актрисата получава роля във филма „Женско братство“ (2005), където изиграва една от четирите главни героини. Като Бриджет тя се завръща и в продължението на лентата от 2008 г.

Блейк Лайвли става световно известна с участието си в сериала „Клюкарката“, където между 2007 и 2012 г. играе богатата и красива Серина Ван дер Уудсен. Следващите ѝ роли са във филмите „Няколкото живота на Пипа Лий“, „Градът“, „Диваци“, заради които получава похвали от критиците.

През 2010 г. на снимачната площадка на „Зеления фенер“ се запознава със съпруга си Райън Рейнолдс, с когото се женят две години по-късно.

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Заедно имат три дъщери – Джеймс, родена през 2014 г., и Инез, появила се през 2016 г., а през 2020 г. актьорската двойка посреща и третото си момиче.

Тейлър Суифт разкри как се казва третото дете на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

► „Децата ме направиха по-уверена в себе си“: признанието на Блейк Лайвли за трите ѝ дъщери

Блейк Лайвли
Снимка: Getty

Междувременно Блейк Лайвли се снима в романтичната драма „Вечната Аделайн“, „Café Society“ на Уди Алън, както и трилърите „В опасни води“„Ти си всичко, което виждам“, „Лесна услуга“ и „Ритъм секция“.

Блейк Лайвли не крие своята страст към храната, която нарича „най-голямата любов“ на живота си. Отбелязва, че когато пътува, посещава готварски курсове в съответната страна, за да опознае по-добре местната култура. Актрисата се увлича още по интериор и антики, като признава, че освен да бъде част от ресторантьорския бизнес, ѝ се иска някой ден да има собствена компания за обзавеждане.

Блейк Лайвли
Снимка: Getty

Актрисата е обявявана за най-желана жена от сайта AskMen.com за 2011 г., а в същата година е включена в списъка на списание Time за 100-те най-влиятелни личности. Блейк Лайвли е пословична с изискания си моден вкус, с който се превръща в една от най-стилните актриси в Холивуд. Убедете се сами в галерията с някои от най-добрите ѝ визии от червения килим >>>

А също си припомнете невероятната ѝ трансформация на червения килим на МЕТ Гала тази година!

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ гала

Ако пък се чудите как чаровната актриса ще отпразнува рождения си ден, само погледнете последната ѝ снимка в Instagram - Блейк позира в бял бански край басейна, широко усмихната и в перфектна форма! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти