Азис: "Аз съм един изключително тъжен, самотен, стоящ на тъмно човек..."

Тази седмица в „Неделята на NOVA" Мариян Станков - Мон Дьо ни среща с певеца Азис. Дни след смъртта на един от най-скъпите му хора – неговата баба, той реши да проговори.

Решихме да ви споделим това интервю, защото в него говори един талантлив човек, човек със своите демони, своите странности, лудости и съвсем обикновени желания и мечти. Човек, които има какво да каже, а ние, като негови себеподобни, трябва да го изслушаме. Защото именно това ни прави хора.

„Трябва да си изключително фин, деликатен и много търпелив, за да можеш да сложиш етикет и заглавие на Азис. Не всеки има право да говори за него. Много е тъжно, когато сам трябва да сложиш своята цена. Аз предпочитам да се наричам Безценен“. - така започва Азис своето откровено интервю за „Неделята на NOVA“.

На въпрос на Мон Дьо дали може да се каже, че Азис е Майкъл Джексън на чалгата, певецът отговаря: „Той е цветнокож, хомосексуален, дискриминиран, женствен, талантлив… да, може да се каже“.

„На въпроса „Кой съм аз?" си отговарям ежедневно. Аз съм един изключително тъжен, самотен, тих и стоящ на тъмно човек. Шизофренно на това, музиката му е най-красивата, най-тъжната, пълна с информация, а аз всъщност съм един празен, сив човек. За мен раздвоение на личността имат хора, които се чувстват еднакво добре в мъжки военни дрехи и на високи токчета. Ти на това как му казваш?“, каза още той.

„Фактът, че най-гледаното видео на „Хабиби“, в което съм облечен за 2,50 лв. има 93 милиона гледания, означава, че хората са започнали да ме слушат“, категоричен е той и споделя, че не смята, че е грешка, това, че е станал звезда. И допълва: „Грешката е, че съм се родил на неправлиното място“.

Той е категоричен, че чалгаризацията на обществото не е дошла от нас. „Тя датира още от 50-те и 60-те години с появата на Мерлин Монро. Това е първата чалга фигура в историята на света. Платинено руса, ярко червено червило, рокля с диаманти, стремеж към лъскавото, спането с президенти. Не ти ли напомня това на днешните момичета?“, коментира певецът. „Смятам, че стремежът към скъпото и луксозното е чалга“, още казва той.

Цялото интервю с Азис гледайте във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти