Двойна радост: моделът Ашли Греъм сподели първа снимка на новородените си близнаци

Ашли Греъм сподели първата снимка на новородените си синове в Instagram! Портретът показва модела седнала на диван с двете бебета в ръце. Греъм и съпругът Джъстин Ървин посрещнаха близнаците на 7 януари.

Ашли Греъм - моделът, който ни научи да обичаме извивките си >>>

„Малахи и Роман“, написа тя към милия кадър, споделяйки публично имената им за първи път:

„Моите момчета бяха най-големите учители и най-големите напомняния, че мога да правя трудни неща. Това не беше лесно, но си заслужава. Все още не мога да повярвам, че имам 3 деца! Нямам търпение да споделя моето раждане и възстановяване с всички вас скоро.“

След трогателната снимка Ашли Греъм сподели и две сторита, на които новородените бебчета са в прегръдките на щастливия татко и в компанията на по-голямото си братче.

Освен малките Малахи и Роман, Греъм и Ървин имат и едногодишен син Исак Менелик Джовани, който се роди в началото на 2020 г.

Бременна, пищна и смела: вижте снимки на Ашли Греъм от първата ѝ бременност >>>

Ашли Греъм
Снимка: Instagram/@ashleygraham

Двамата обявиха, че очакват още едно дете през септември 2021 г., като публикуваха зашеметяващ портрет на Греъм, заснет от Ървин.

„Изминалата година беше пълна с малки изненади, големи мъки, познати начала и нови истории“, пише тя. „Тъкмо започвам да осъзнавам и празнувам какво означава тази следваща глава за нас.“

Малко след обявяването на щастливата новина, Греъм публикува видео от сесия на сонограма, където разбира, че очаква близнаци.

Прочетете още за Ашли Греъм:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти