Арестуваха сина на Мадона за сериозно провинение

Арестуваха сина на Мадона за сериозно провинение
Снимка: netinfo

16-годишният син на Мадона, Роко, е бил арестуван за притежание на канабис, след като съседи са подали сигнал в полицията за тийнейджъра.

Роко, чийто баща е режисьорът Гай Ричи, е бил видян да пуши близо до дома му в Северен Лондон. Според източници на таблоида „Сън“ младежът е бил видян да изхвърля нещо когато полицаите се приближили до него.

Когато служителите на реда забелязали следи от канабис в дрехите му, те го претърсили и намерили малко количество от дрогата.

Арестът е станал на 28 септември, но едва сега новината излиза наяве. Той е бил отведен в полицейски участък в Северен Лондон, а по-късно е освободен.

По-рано тази година Роко беше в центъра на горчив спор между баща му и майка му. Всичко започна през декември 2015 г., когато той заряза майка си по време на турнето ѝ „Rebel Hearts“.

В крайна сметка режисьорът и кралицата на попа постигнаха споразумение няколко часа преди да се явят пред съда в Ню Йорк и беше договорено тийнейджърът да живее с баща си в Лондон.

Сайтът TMZ твърдеше тогава, че Мадона е категорична, че Гай Ричи „настроил сина ѝ срещу нея“ и „като възпитател (майка) тя се е почувствала виновна, че е била твърде толерантна“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти