Как Анджелина Джоли попадна на представление на българска оперна певица

Вчера в предаването „Събуди се” по NOVA гост на Мариян Станков - Мон Дьо бе оперната певица Соня Йончева. Двамата имаха толкова много какво да си кажат, че днес излъчиха втора част на интервюто. Ето какво сподели тя относно Анжелина Джоли, дъщерята на мъртвия руски опозиционер Алексей Навални, Григор Димитров и още. 

,,Преди няколко месеца пях в Ню Йорк и забелязах в далечината един силует, който ми беше много познат. Разбирах, че в залата е Анжелина Джоли, заедно с нейната дъщеря. Подочух от моите колеги какво се случва. Те ми казаха, че тя специално е дошла да види нашето шоу, за да може да се вдъхнови от Примадоната тази вечер, която в този случай бях аз, и да се подготви за новия филм, който тя тогава започваше”, разказа Йончева. 

соня йончева
Снимка: Getty

Тя сподели, че на Оскарите през 2023г. се е запознала с дъщерята на Навални, която я е впечатлила с пламъка в очите ѝ. 

,,Аз мисля, че ние искаме тази свобода, но не я разбираме точно. Живеем с толкова много лимити. Ние сме толкова затворени. А в днешно време дори се крием и зад аватари, и зад телефони, и зад маски, които сме си сложили на лицата. Искаме да бъдем свободни и изказваме нашето мнение, но ни е страх да покажем нашето лице”, каза още певицата. 

соня йончева
Снимка: Getty

Тя разказа и за срещата си с нашата гордост в тениса: ,,Наскоро се срещнах също и с Григор Димитров. И с него събеседвахме по много приятен начин. Той ми каза колко милее за България и как тя за него е наистина изключително важна, защото това са неговите корени. И двамата имахме много неща да си кажем по този въпрос” 

Вижте цялото интервю във видеото по-горе. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти