Ако не искате презрамките на сутиена ви да се виждат, правете като Кейт Мидълтън

Експертът по кралски етикет Майка Майър разкрива таен трик, с който принцесата на Уелс избягва досадния проблем с презрамките на бельото.

„Внимание, стилен кралски трик! Чудили ли сте се някога защо не сте виждали презрамки на сутиени? Плъзнете, за да видите номер, който е задължителен за кралския гардероб!“, пише Майър в своя Instagram профил.

Модните правила, които трябва да спазваш като кралска особа

Междувременно кралският експерт казва пред The Sun: „Бельото и сутиените се възприемат като лично и интимно облекло, а при кралските особи просто не е допустимо да се излага на показ.“

Майка Майър обяснява още:

Има няколко варианта за прикриване на презрамки от сутиен, като едната опция е сутиен, пришит към дрехата. Втори вариант е облеклото да бъде цялостно и без презрамки, като се закопчава в долната част или има крачоли. Може да си купите такива в почти всеки цвят на кожата, за да изглеждат прозрачни и да не прозират чрез дрехите.“

Тайната всъщност е простичка: няма презрамки, няма проблем! Затова следващия път, когато е време да си вземете ново бельо, просто изберете цяло боди с вградени чашки.

8 звездни момента, когато Кейт Мидълтън е „рециклирала“ стари рокли

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти