Моника Иванова е Edna жена в Mall of Sofia

Моника Иванова
Снимка: Георги Димитров /Нетинфо/

Здравейте!

Казвам се Моникa и съм на 27 години. Зодия овен съм. Не обичам да стоя на едно място и да бездействам. По професия съм архитект. Ежедневието ми е доста динамично и понякога сливам сутрешно кафе, работа, разходка и вечеря.

За мен е важно да изглеждам добре, но не с цената на всичко. Обичам да се чувствам комфортно в дрехите си. От известно време искам да си създам свой ежедневен стил на обличане, но някак не се получава. Харесвам много различни дрехи и стилове – харесвам женствените рокли и мъжкарските панталони, харесва ми да съм елегантна, но понякога имам нужда да съм неглиже.

Една вечер реших да попитам добрия стар Google, има ли информация по моя въпрос. Дали има нещо, което може да ми помогне и естествено да бъде по джоба на млад човек. Написах "личен стилист" и Google ме препрати към сайта на Еdna.bg. Изненадата ми беше голяма, когато открих, че има конкретно решение на моя проблем и на всичкото отгоре беше безплатно.

Но дали един стилист може да мисли като теб? И как е възможно ти, който най-добре се познаваш, да не можеш да решиш какво ти подхожда и харесва, а ще го направи напълно непознат човек? Беше ми много любопитно! Видях, че има игра с тази идея и реших да се регистрирам.

След седмица Мария от Edna.bg, ми се обади, за да каже че съм спечелила наградата, за която съм участвала... Дори бях забравила, за какво става въпрос... Зарадвах се много и зачаках петък с нетърпение.

Когато се появих в Mall of Sofia, бях със смесени чувства. Не мога да прикривам умело реакциите си и ако нещата не ми харесваха, нямаше как да изиграя еуфория; притеснявам се от фотоапарати и куп други дреболии. Но щом се срещнах с Роди, Мария и фотографа, притесненията ми започнаха да се стопяват.

Когато си заобиколен от положителни хора и твоята нагласа става положителна. Прическа, грим , перфектния сет на Роди...

С всяка тяхна стъпка, ставах все по-красива... :)

Всички решения на Роди ме накараха да се почувствам наистина в кожата си и това ми помогна да се забавлявам още повече по време на снимките. Надявам се и другите да са се забавлявали поне наполовина, колкото мен.

Ако идеята на тази игра е била едно момиче да се почувства красиво и специално и да се забавлява от сърце, то мисията е изпълнена!

А отностно въпроса дали стилистът може да направи това, което ти не си успял за толкова време... Може и още как! Защото съм сигурна, че както архитектурата, така и модата е една идея психология. Трябва да погледнеш под повърхността, за да направиш перфектната обвивка.

Не зная за вас, но аз отново бих отида на консултация при Роди в Mall of Sofia, защото тя успя да ме усети от един мейл, повече отколкото аз самата усещам себе си.

Единственото, което ми остава е да завиждам на Корнелия и Росица, за които приключението тепърва предстои.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти