Хороскопи
2019

През 2019 година ще сте доста продуктивни във всяко отношение, ще си поставяте конкретни цели и ще ги преследвате с упоритост и постоянство. Добрата новина за вас е, че за разлика от други периоди, когато сте работили усърдно, но не сте постигали кой знае какъв резултат, през тази година няма да е така – вярно, ще трябва да полагате усилия, но крайният резултат ще си заслужава. Най-добрият начин да се случи това е да гледате на всяко забавяне и препятствие по пътя си като на възможност да научите нещо ново и да се усъвършенствате както професионално, така и личностно, и духовно. Насочете енергията си към създаване и изграждане на нещо значимо. За някои това може да бъде отглеждане на дете, за други – творческо начинание, за трети – собствен бизнес. Сътворете нещо ново, а ако не се сещате какво да бъде то, добра идея би било да се концентрирате върху себе си и да дадете живот на нова личност, която да бъде по-добра версия на предходната. Но следва да имате предвид, че през тази година много важен за вашия знак ще е процесът на самоусъвършенстване, който ще тече с пълна сила. През 2019-а вниманието на много от вас ще бъде насочено към личния живот и към семейството, особено ако в предходните години сте били по-заети с работа. Не се опитвайте да сте най-добри във всичко – фактът, че сте създали едно значимо нещо както трябва, ще ви донесе истинско удовлетворение в края на годината.

Кариера и финанси

За разлика от други години, работата сега може и да не бъде приоритет номер едно за вас. И все пак 2019-а ще бъде добра за вас в професионално отношение, стига да полагате нужното старание, да не мрънкате, да не се оплаквате, че задълженията ви са много. Не всичко на работното място ще върви така гладко, както ви се иска, но ще преодолявате лесно всяка спънка с малко повече търпение, с практичен подход и здрав разум. През януари звездните влияния ще са много благоприятни за планиране и за стартиране на нови проекти. Започнете работа по тези проекти, развийте ги докъм края на февруари, защото после обстоятелствата може и да не го позволяват. През март и април бъдете внимателни в сделките и проверявайте всяка информация, която получавате и изпращате, защото и вие, и околните ще бъдете разсеяни – съответно, възможно е да има повече грешки. Чудесен месец за вас в професионален план ще е май – ще сте много продуктивни и ще се радвате на добри финансови резултати. През юни може да научите добри новини. Някои ще получите предложение за работа, а ако сте решили да сменяте работното си място или позицията си, тогава ще настъпи времето за действие. Юли е месец за почивка – намалете темпото и оставете важните дела за август и септември. Тогава ще имате повече енергия, ще сте по-дейни и много по-бързо ще постигнете напредък.

1 септември е датата, след която бихте могли успешно да положите основите на нещо ново или да се върнете към стар проект с нови сили. През октомври звездите ще са особено благосклонни към финансовото ви състояние – очаквайте приходи и стабилизация. Това, разбира се, съвсем не означава да мързелувате и да разчитате само на съдбата. През ноември е възможно да възникнат проблеми при общуването ви с колега, които да приемете твърде лично. Не се препоръчва тогава да предприемате местене на офиса и да правите големи покупки на оборудване. През декември влиянията ще са много благоприятни – ще имате шанса да завършите годината доволни и с усещането, че сте свършили добра работа.

Любов и семейство

Домът и семейството ще бъдат основен приоритет за вас през 2019 година. Това означава, че ще имате добри шансове да се устроите в нов дом, да се преместите в по-удобно жилище, а също и да създадете семейство, ако сте срещнали подходящия човек. Онези, които вече сте го направили, може да се сдобиете с дете. А е вероятно просто да изпитвате нужда да прекарвате повече време с най-близките си хора. За да избегнете любовни разочарования, които навярно ще дойдат от собствените ви големи очаквания от партньора/партньорката или от човека, към когото проявявате интерес, говорете с него/нея за всичко, което ви притеснява или обърква. Така ще знаете какви са плановете и намеренията му/й и ще избегнете капана на илюзиите и грешните преценки. Това важи и за отношенията с роднини. През март и април ще проявявате склонност да се заблуждавате, да се безпокоите за неща, които всъщност не са реална заплаха, и дори да си навиете на пръста нещо – че непрекъснато и упорито се повтарят едни и същи събития. Това може да създаде трудности при общуването ви с партньора/партньорката, с родители, деца и роднини – така че своевременно си изяснявайте ситуациите и не ги драматизирайте.

Здраве

През 2019 г. астрологичните влияния не предполагат сериозни рискове за здравето ви – ще бъдете жизнени и работоспособни. Ако подхранвате прекалено високи очаквания към себе си и към околните, може да си докарате допълнителен стрес, а оттам – и физически симптоми. Ето защо се стремете да проявявате по-голяма толерантност към хората и бъдете мили към самите себе си.

Качества на Дева
  • Елемент Земя
  • Характеристика Подвижен, женски, отрицателен
  • Планета Меркурий
  • Благоприятни партньорства Телец, Козирог
  • Неблагоприятни партньорства Близнаци, Везни, Риби, Стрелец
  • Щастливи числа 5
  • Ден Сряда
  • Сезон Лятото
  • Цвят Златистите тонове
  • Камък Хелиотроп, яспис, тигрово око, жълт сапфир

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти