Хороскопи

2023

През 2023 г. основният акцент при вас е върху взаимоотношенията – и в личния, и в професионалния ви живот. Ето защо вашият успех ще зависи от партньорствата ви с правилните хора. Стабилните връзки ще ви бъдат опора, но за съжаление хора, за които сте имали нереалистични очаквания, нищо чудно сега да ви подхлъзнат и подведат – или най-малкото да ви разочароват. Ето защо обърнете специално внимание на тази сфера и не се учудвайте, ако там започне да се извършва процес на пресяване. Ако сте родени в периода 23-31.08., през тази година ще се наложи да полагате повече усилия – към вас ще има завишени очаквания, ще бъдете натоварени с по-големи отговорности. Може би ще трябва да се съобразявате с нечий авторитет или да полагате повече старание, за да се докажете. Годината може да бъде изпълнена с повече трудноти за вас, но в същото време може да пожънете и трайни успехи. Ако сте родени в периода 14-21.09., бъдете внимателни, защото ще бъдете податливи на заблуди и измами. Ще възприемате човек или ситуация по един начин, а после ще се окаже, че истината е друга. Когато помагате на някого, преценявайте дали този човек наистина има нужда от помощ. В противен случаи вие изземвате неговите отговорности и в крайна сметка сигурно ще съжалявате. В същото време през тази година може да развиете по-духовни интереси и да се засили интууцията ви, което да ви помогне да преминете през по-объркания житейски етап, в който се намирате. За останалите представители на знака годината е по-спокойна, така че ще постигате целите си по-безпрепятствено.

Кариера и финанси

През 2023 г. много от вас ще имат доста задачи и цели за постигане. Вие ще се справите каквото и да ви дойде до главата, но все пак вледайте да не прекалявате с работата и степенувайте задачите по приоритет. Ако сте родени в периода 23-31.08., ще пожънете успехи, но с цената на доста големи усилия и самодисциплина. Родените в периода 14-21.09. може да изпитат неудовлетворение в работен план или просто да се лутат напред-назад в търсене на подходящото работно място. Ако сте сред родените между посочените периоди, при вас живота ще тече нормално – давайте си сега повече почивка, тъй като през следващите две години ще сте по-заети. През януари има вероятност плановете ви да се не се осъществяват, така че работете повече по текущи задачи и... каквото стане. През февруари и март ще имате доста повече енергия за постижения, включително и за нови начинания, така че няма да има сила, която да ви спре. През май може да срещнете проблем с документация или с кореспонденцията с някого, което да наложи промяна на планове и графици. През юни и юли гледайте и се движете напред – ключът за успех се крие в предприемчивостта и ентусиазма ви. След средата на юли забавете темпото и до средата на септември не се впускайте в нови начинания. През септември ще имате нерешени въпроси за уреждане – не се ядосвайте и ги приключете, за да си отдъхнете. Октомври и ноември са благоприятни месеци за финансите ви – започнати тогава работни проекти може да бъдат доста печеливши. Ако планирате покупка на недвижимо имущество, започнете да действате след средата на октомври.

Любов и взаимоотношения

2023 г. е благодатна за създаване на дълготрайни партньорства и съюзи, включително за брак и семейство (избягвайте само периода 23.07. – 04.09., който в любовен план е силно свързан с миналото). Сформираните през тази година връзки може да започнат по-тромаво и неуверено, но развият ли се, ще бъдат дълготрайни. Изключение правят родените в периода 14-21.09. – при вас любовните трепети са доста вероятни, но има риск да гледате на другия като през розови очила и впоследствие да изпитате известно разочарование от сблъсъка с действителността. Това не значи, че връзката ви няма да просъществува, а само че в един момент ще установите разминаване между очаквания и реалност и чак тогава ще стане ясно дали сте един за друг. Ако сте в сериозна връзка, но между вас и партньорът ви има големи разногласия и различия, тази година ще бъде изпитание за вас. Като цяло през 2023 г. вашите връзки ще започнат да преминават през сито, което ще покаже с кого ще продължите и с кого не. Месец за романтика е февруари, а също и октомври.

Здраве

При родените в периода 23-31.08. рисковете за здравето са по-големи заради по-голямото натоварване или повечето грижи. Съобразявайте се с възможностите на тялото си и не го насилвайте да прави повече от това, на което е способно, защото това е една предпоставка за физически симптоми и травми. Преценявайте кое е важно и кое може да почака. Желанието ви да сте отличници във всичко ще доведе до преумора и дори до инциденти – в някои случаи. Родените в периода 14-21.09. може да усетят липса на енергия и да имат нужда от повече сън. Ще бъдете и по-разсеяни, което може да затрудни концентрацията ви. Внимавайте с приема на алкохол и опияти – рискът от неблагоприятни последствия и развиване на зависимости е повишен.

Качества на Дева
  • Елемент Земя
  • Характеристика Подвижен, женски, отрицателен
  • Планета Меркурий
  • Благоприятни партньорства Телец, Козирог
  • Неблагоприятни партньорства Близнаци, Везни, Риби, Стрелец
  • Щастливи числа 5
  • Ден Сряда
  • Сезон Лятото
  • Цвят Златистите тонове
  • Камък Хелиотроп, яспис, тигрово око, жълт сапфир

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти