Хороскопи
2020

2020 за вас ще бъде година на стабилност, също и на бавен, но сигурен растеж. Ще имате подкрепа от звездите, за да реализирате проекти и идеи, които са ви осенили през 2019 г. Нещо, за което много силно сте копнеели, най-накрая може да види бял свят. При всекиго ще е различно, но със сигурност ще е нещо, което ви е на сърце – раждане на дете, разкриване на собствен бизнес, създаване на произведение на изкуството, повишение в работата. Помислете кое е вашето съкровено желание, което се е оформило в мислите ви – върху него трябва да се концентрирате още в първите дни на годината. Ако през изминалата 2019-а развитието по този въпрос е било много бавно, дори сте имали усещането, че нищо не се получава, през 2020 няма да е така. Е, може да не стане бързо и безпроблемно, но ще има и подкрепящи ви обстоятелства. Много от вас ще установите, че пречките не са извън вас, а са вътрешни – спират ви страховете ви. Вие обаче можете да преодолеете боязънта си, още повече че през тази година ще има хора, които ще ви помагат. За да бъде годината ви успешна, основната препоръка към вас е да не се боите да се изявите в онова, в което сте добри и за което имате талант. Може да е изкуство, бизнес, наука, спорт, грижи за други хора и т.н. Всеки има талант за нещо – вашата задача през тази година е не само да го откриете, но и да го изявите така, че да бъде забелязан.

Кариера и финанси

2020 г. ще бъде много успешна за онези от вас, чиято работа открива възможност да покажете истинските си таланти и сте се посветили на дейност, която ви е по сърце. Ако работата ви в момента наистина е ваше призвание, ще жънете успехи. Ако ли не е, може или да смените сферата си на дейност с по-подходяща, или в свободното време да правите онова, което обичате. Що се отнася до финансите, годината също ще е благоприятна за вас – ще имате стабилни доходи и ще получавате нужните ви средства, за да реализирате идеите и проектите си. През февруари и март бъдете по-внимателни в деловата кореспонденция, защото ще сте някак разсеяни и може да направите грешка. Не приемайте за чиста монета всичко, което ви се предлага, особено ако става дума за пари – има риск да ви подведат или да не забележите важна подробност. Това няма да е добро време за сделки и за бизнеспреговори. Обаче точно в този период може да получите или пари, които сте заработили, или друга награда за добре свършена работа. От средата на май до средата на юли може да се окажете изправени пред избор, който е свързан с професионалния ви живот. Бъдете мъдри, защото този избор ще стане определящ за развитието на кариерата ви. Декември ще е особено силен месец за вас – ако в продължение не само на тази, но и на предходните години сте полагали нужните усилия, ще се наслаждавате на чудесни резултати.

Любов и взаимоотношения

През 2020 година доста неясноти в любовната сфера ще изчезнат. Много от вас все още се лутате в тази област, умувате нещо, не сте особено сигурни какво се случва или как да се справяте с безпокойството си. Така желаната яснота ще дойде през тази година – предизвикателството ще бъде да приемете положението и да прецените до каква степен се разминава с вашите очаквания и копнежи. Като цяло обаче годината не е неблагоприятна за любов, особено ако се стремите към установяване на сериозни отношения. Трябва обаче да успеете да се адаптирате към реалността, да приемете другия такъв, какъвто е, и да поставите връзката си на нови, по-здрави основи. Благоприятна година за зачеване и за създаване на семейство.

Здраве

През 2020-а здравето ви ще е стабилно като цяло. Някои от вас обаче ще бъдете податливи на вируси и бактерии, затова засилете имунитета си, доколкото е възможно. Защитните сили на организма са силно свързани с границите на личността – ако тези граници са отслабени, и тялото е по-уязвимо. Ето защо направете каквото е нужно да се предпазвате и емоционално – без да се чувствате виновни, дистанцирайте се от хора, които ви влияят зле – ако определени отношения са токсични за вас, имате пълното право да се защитите. 

Качества на Дева
  • Елемент Земя
  • Характеристика Подвижен, женски, отрицателен
  • Планета Меркурий
  • Благоприятни партньорства Телец, Козирог
  • Неблагоприятни партньорства Близнаци, Везни, Риби, Стрелец
  • Щастливи числа 5
  • Ден Сряда
  • Сезон Лятото
  • Цвят Златистите тонове
  • Камък Хелиотроп, яспис, тигрово око, жълт сапфир

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти