Хороскопи
2021

През 2021 година вашата задача ще е да свържете чисто практичните аспекти на живота – вашата работа и всекидневните задължения – с някакъв по-висш смисъл или с по-мащабна цел. Много от вас ще осъзнаете необходимостта да работите не само за пари, но и за да сте полезни по някакъв начин. Ако пък вече имате такава работа, то нищо чудно през тази година да се разгърнете и да допринесете още повече за своята общност. Някои от вас ще откриете, че каквото и да постигате на физическо ниво, то не ви е достатъчно – и това ще ви накара да се отдадете на духовни търсения. Със сигурност до съзнанието ви ще достигат нови идеи, някои от тях доста странни на пръв поглед. Не ги игнорирайте с лека ръка – това, че не се вписват в досегашните ви разбирания за света, не значи, че в тях няма истина. Напротив – колкото по-възприемчиви сте за новото през тази година, толкова по-смислен ще бъде животът ви. Старайте се да не се концентрирате толкова върху дребните неща и върху непосредствените задачи, които трябва да вършите. Да, такива ще има, и то доста, но ако ги погледнете в цялост – като стъпки към изпълнението на една по-голяма цел – ще постигнете много. За целта би било добре да си изработите по-дългосрочен план: когато знаете каква е крайната ви цел, няма да обръщате такова внимание на дребните спънки по пътя и ще сте наясно какво и как да правите. През тази година имате шанс да осъществите сравнително лесно някои промени – и в личен, и в служебен план, но трябва да сте активни и да действате.

Кариера и финанси

През тази година работа няма да ви липсва – всъщност отговорностите и задълженията ви ще бъдат доста. За да се справите добре, бъдете организирани и правете планове с добре преценени срокове – това го умеете. В същото време обаче не забравяйте да поглеждате и по-голямата картина – крайната цел, която преследвате. Шанс за растеж ще имате, но от вас ще се изисква да се докажете и наистина да си изработите успеха. Още през януари погледът ви ще бъде устремен напред, така че ще може да правите желаните от вас промени. Моментът е подходящ и за обучение, което ще ви помогне да развиете професионалните си умения. Добър момент за нови начинания е също датата 12 май, но трябва да действате бързо, защото към края на май ще се появят някои задържащи влияния. Май и юни са много важни месеци, защото тогава може да настъпят известни обрати в курса, който сте поели, както и да се случат неочаквани събития по отношение на кариерата ви. През август и септември може да очаквате добри приходи – като цяло тогава и работоспособността ви ще бъде по-висока. След 20 октомври ще задвижите проекти, които са били на изчакване, и до края на годината ще видите добрите резултати от онова, което сте започнали през януари и февруари.

Любов и взаимоотношения

На тези представители на знака, които сте намерили своя партньор и имате стабилна връзка, 2021 година едва ли ще донесе кой знае какви промени. По-вероятно е през тази година да сте концентрирани върху работата, образованието или собственото си развитие. Необвързаните може да имате романтични преживявания, но те като че ли ще са съпроводени с известни колебания, неясноти и объркване. Това важи в по-голяма степен за родените през септември, особено от 5 септември нататък. За да не си изгубите съвсем ума, проверявайте дали усещанията, които изпитвате, наистина отговарят на реалността. Убедете се, че чувствата ви са споделени и не се подлъгвате. Март ще е месец, наситен с любовни преживявания.

Здраве

За да сте в добро здраве и добра форма, през 2021 година внимавайте колко работа поемате – има известен риск натоварването или напрежението на работното място да ви дойдат в повече и това да се отрази на здравето ви. Грижете се за себе си и не позволявайте на служебните ангажименти да ви пречат да се храните пълноценно и да спите достатъчно. Обръщайте специално внимание на нервната си система.

Качества на Дева
  • Елемент Земя
  • Характеристика Подвижен, женски, отрицателен
  • Планета Меркурий
  • Благоприятни партньорства Телец, Козирог
  • Неблагоприятни партньорства Близнаци, Везни, Риби, Стрелец
  • Щастливи числа 5
  • Ден Сряда
  • Сезон Лятото
  • Цвят Златистите тонове
  • Камък Хелиотроп, яспис, тигрово око, жълт сапфир

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти