Меган Маркъл учи как да вдъхнеш самочувствие с 1 банан

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Докато в петък херцогинята на Съсекс беше на посещение в Бристол, тя се включи по необичаен начин в подкрепа на жертви на човешки трафик.

Меган Маркъл и принц Хари гостуваха на благотворителната организация “One25“, където в кухнята бяха приготвили торби със храна за жени, борещи се със зависимости и миналото си като секс работнички.

Кралският кореспондент Хана Фърнес споделя, че при развеждането на херцогинята в кухнята, Меган Маркъл предлага идея: „Бях разбрала за проекта на жена, някъде в Щатите, като част от програма за училищен обяд. На всеки банан тя написа окуражителни послания, за да накара децата да се чувстват по-силни.“

Така след като моли за маркер, херцогинята започва да оставя бележки върху бананите за обяд, които гласят: „Ти си силна“, „Ти си обичана“, „Ти си смела“ и „Ти си специална“.

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Това е също подходящ начин да вдъхнете самочувствие на детето си, който може да използвате, докато приготвяте обяда или следобедната му закуска за училище.

Освен че ви разказахме как бременната Меган Маркъл стоеше в снега без шапка и с токчета, по-късно фотографите заснеха и роклята под черното палто Oscar de la Renta – тя е на същата марка, а върху черния плат има не просто мотиви, а цели животни.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти