Посрещаме Китайската Нова година: Каква ще бъде годината на Земния глиган?

прасе година
Снимка: Thinkstock

Китайската нова година започва във вторник 5.02.2019г. и приключва на 24.01.2020г. Тя ще премине по знака на Земния глиган (или свиня) и е свързана с последната, дванадесета зодия от китайския хороскоп. Вие сте зодия глиган ако сте родени през една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995.

Според китайския зодиак, годината на Земния глиган ще е изпълнена с късмет! 2019г. е идеалното време както да изкарвате пари, така и да инвестирате. Годината на прасето ще е пълна с радост, приятелство и любов за всички зодии.

Това се дължи на символа на прасето - то привлича към себе си успех във всички сфери на живота (именно затова се препоръчва в дома, офиса ви, магазина или заведението ви да има статуетка на прасе).

2019
Снимка: Thinkstock

Освен радостните моменти ще ви предстоят и различни изпитания през тази година и е важно да дадете всичко от себе си да се справите.

Най-добрият начин да привлечете късмета към себе си е чрез статуетка на животното, което символизира годината. По този начин синхронизирате своята енергия с тази на животното, което от своя страна ви помага да привлечете към себе си повече късмет и благоденствие през годината.

А какво може да очакваме от здравето, любовта и работата през 2019-та година според китайския хороскоп, вижте в специалната ни галерия ТУК!

Към галерията >>>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти