Нина Добрев и Ева Лонгория говорят на български

Нина Добрев Ева Лонгория
Снимка: Getty

След края на сериала „Дневниците на вампира“ и няколко холивудски филма по-късно Нина Добрев не само не е забравила родния език, но и продължава да казва по нещо на български в своите интервюта.

Последният такъв случай е видео рубриката на Wired – Autocomplete Interview, в която актьори отговарят на въпроси, свързани с тях, които потребители търсят най-често в Google.

Нина Добрев и Ева Лонгория са интервюирани заедно с колегите си по повод филма “Dog Days”, чиято премиера беше тази неделя в Калифорния. Един от въпросите на потребители гласи „Българка ли е Нина Добрев?“, а след като потвърждава, Ева Лонгория я моли да каже нещо на български.

„Много искам да видите този филм, “Dog Days”, много ще го харесате. Това е Ева Лонгория, тя е много добра в този филм“, казва Нина в отговор, а Ева допълва с „Даа.“ Когато Нина обяснява на колежката си какво всъщност е казала, следва бурен смях от страна на Лонгория, която разбира, че е потвърдила похвалата за собственото си изпълнение.

През годините Нина Добрев говори български и в шоу предаванията на Джордж Лопез, Джеймс Кордън и редица други интервюта. Вижте сами последното такова по-долу.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти